Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 előzetese magyar szinkronnal is fenomenális lett

Két hete már bemutatták a Wonder Woman 1984 előzetesét, hétvégén pedig megérkezett Diana hercegnő következő kalandjának magyar nyelvű előzetese is.

Két hete már bemutatták a Wonder Woman 1984 előzetesét, hétvégén pedig megérkezett Diana hercegnő következő kalandjának magyar nyelvű előzetese is.

Az elmúlt hétvége másról sem szólt, mint a Star Wars: Skywalker kora bemutatójáról, ami érthető is, hiszen a saga végéhez ért most. Éppen ezért picit megfeledkeztünk az amazonok hercegnőjéről, akinek új filmje két hete a CCXP 19-es rendezvényen már bemutatkozott, most hétvégén pedig elérhetővé vált az első előzetes magyar szinkronos változata is.

A nagysikerű DC női szuperhősfilm, a Wonder Woman 1984 előzetesében Gal Gadot mellett Chris Pine karaktere, Steve Trevor második világháborús vadászpilóta is visszatért, sőt, még Kristen Wiig és Pedro Pascal is felfedte magát, utóbbit pedig végre arcoskodni is láttuk a The Mandalorian szerepe után, viszont Gepárd jelmezét továbbra is titkolják a rajongók előtt.

Wonder Woman 1984 sztoriját szigorú titoktartás előzi meg, mindössze annyit tudunk, ahogy a cím is mutatja, a történet a ’80-as években (egészen pontosan 1984-et írunk) játszódik majd, amikor is Diana hercegnő konfliktusba kerül a Szovjetunióval, de még ennél is nehezebb feladat elé állítják az amazonok hercegnőjét: összetalálkozik a legvadabb nemezisével a képregényekből, Gepárddal, akit Krsiten Wiig kelt majd életre. Sajnos azonban nem látjuk, hogy Wiig milyen átalakuláson megy keresztül, azt majd csak később fogják leleplezni. De Pedro Pascal is ellent játszik, ő a pletykák szerint Maxwell Lord karakter bőrébe bújik – legalábbis erre következtettünk Patty Jenkins egy korábbi bejegyzéséből.

Wonder Woman 1984 hazai bemutatója 2020. június 4-én lesz.

Wonder Woman 1984
Total
1
Shares
Previous Article
The Witcher

ÉVADKRITIKA: Vaják S01

Next Article
Ahsoka

A Skywalker kora megerősítette, hogy mi történt Ahsokával

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!