Főoldal Filmek A Warner Bros. nem értette Flash időutazós jelenetét, amikor 2016-ban leforgatták, ezért töröltették
Filmek

A Warner Bros. nem értette Flash időutazós jelenetét, amikor 2016-ban leforgatták, ezért töröltették

Több rossz döntést is hozott a stúdió a filmmel kapcsolatban.

388
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Az egyik VFX supervisor, aki dolgozott mindkét Az Igazság Ligája vágáson most arról mesélt, hogy a Warner Bros. nem értette azt a jelenetet, amit Flashsel forgattak a film végén, amikor a Villám visszamegy az időben, ezért a stúdió vezetői úgy döntöttek, hogy ki kell vágni ezt a részt a filmből.

Akár szeretjük, akár utáljuk a Zack Snyder: Az Igazság Ligája rendezői változatát, nehéz lenne tagadni, hogy Flash időutazós jelenete átkozottul király volt. Arról a jelenetről van szó, amiben Barry Allen szó szerint versenyt fut az idővel a múltba, miután a Liga többi tagja elesett a Steppenwolf elleni harcban. Egy korábbi cikkben Zack Snyder bevallotta, hogy a Warner Bros. törölni akarta a jelenetet a rendezői vágásból is. Egyesek szerint erre azért kérte a stúdió, mert Flashnek ezt a képességét a szólófilmre tartogatták, s nem szerették volna egy olyan filmben felfedni, aminek nem lesz hatása a későbbiekre.

A Snyder Cut-on dolgozó John DJ Des Jardin szakember arról mesélt, hogy a Warner Bros. vezetői nem tudtak mit kezdeni az időutazással.

Vicces, mert ez mindvégig szerepelt a történetben. Még 2016-ban leforgattuk a jelenetet. Nem tudom, hogy milyen volt a stúdió hangulata akkoriban, de őszintén szólva egyszerűen nem értették ezt a jelenetet. Olyanok voltak, mint amikor ’nem értem ezt’ és talán a korábbi jellege, vagy az utólagos vizuális jellege vagy bármi más, de sajnos ez volt az egyik első dolog, amit kidobtak, miután Zacket eltávolították a film éléről.

Egyszerűen fáj belegondolni, hogy a moziban bemutatott változatban Flash arra pazarolta az idejét, hogy megmentse a családokat, miközben sokkal durvább lehetett volna az utolsó felvonás, amivel nemcsak a családot, de a világot is megmentette volna. Azt még mindig nem tudjuk, hogy a stúdió vezetői mára megértették-e a jelenetet, de bízunk benne, hogy nem követnek el hasonló hibát.

Ezra Miller főszereplésével a filmet 2022. november 4-én szeretnék bemutatni a nagyérdeműnek.

Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változatában lesz egy bizarr szexjelenet Ed Skrein és egy idegen között

6 órás rendezői változatot kap a Rebel Moon, és ebben bizarr szexjelenetet...