WandaVision

A WandaVision valódi főgonoszát is elbújtatták az új poszteren?

Több utalást is kaptunk már a főgonoszra.

Minap egy új posztert és előzetest is bemutattak a WandaVision című Disney+ sorozathoz. Kétségtelen, hogy a múlt hét pénteken bemutatott 4. epizód több dolgot is tisztázott, köztük például, hogy mennyi idő telt el a Végjáték és a WandaVision között, azonban a legfontosabb kérdésre még mindig nem kaptunk választ: ki a sorozat valódi főgonosza. Egy korábbi cikkünkben már taglaltuk a lehetséges gonoszokat a sorozatban.

Ugyanakkor a rajongók meg vannak győződve arról, hogy Wanda magával az Ördöggel húzott újat. Az Ördögre konkrétan az első résztől kezdve kaptunk utalásokat. Ahogy a szereplők is elmondták egy korábbi részben, az ördög a részletekben bújik meg. A Marvel Studios ma reggelre egy új poszterrel és előzetessel örvendeztette meg a rajongókat. Első pillantásra úgy tűnhet, nincs semmi különös a poszterben, ám ha jobban megnézzük, akkor valamit kiszúrhatunk rajta. A rajongók felfigyeltek egy húsvéti tojásra a háttérben, ami nem másra, mint Mefisztóra tesz utalást. A Marvel képregényekben Mefisztó néven hivatkoznak az Ördögre.

És ha alaposabban megnézzük a poszter hátterét, akkor érdekes mintát fedezhetünk fel Vízió nyaka és Agnes között. Ez a minta nagyon hasonlít egy démon arcára. Ez tovább erősíti a rajongók igazát, hogy Mefisztó a valódi főgonosz, amire már többször is utalt a Marvel.

A sorozat első pillanatától vannak olyanok, akik úgy vélik, hogy az Ördög fogságba ejtette Wandát ebben a mesterséges világban. Mindazon által, amit eddig láttunk a képernyőn, nemcsak Mefisztó, hanem Wanda is felelősségre vonható a furcsa eseményekért, ami Westviewban történtek. De ez még nem zárja ki azt a teóriát, hogy az egész mögött egy személy, Mefisztó áll. A sorozat pénteken folytatódik a Disney+ platformon.

Total
1
Shares
Previous Article
The Nevers

Megérkezett az HBO idei nagyszabású látványsorozatának, a The Nevers első előzetese

Next Article

Idén 25 éves a Tomb Raider széria

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!