WandaVision

Kiderült, hogy mennyi idő telt el a WandaVision és a Bosszúállók: Végjáték között

Gyorsan telik az idő a Marvel Moziverzumban.

Ma reggel már a negyedik epizódot láttuk a WandaVision című sorozatból, amiből többek között azt is megtudtuk, hogy pontosan mennyi idő is telt el a Bosszúállók: Végjáték grandiózus fináléja után. Azt már korábban megtudtuk, hogy a sorozat cselekménye teljes egészében a 4. fázisban játszódik.

Világos volt eddig is, hogy a WandaVision és a Végjáték között nem telt el sok idő, ugyanis Wanda Maximoff még mindig nem dolgozta fel Vízió elvesztését, továbbra is könnyeivel küzd. Hogy megállítsák Thanost, Wanda a Bosszúállók: Végtelen háború végén megölte szerelmét, ám az Őrült Titán az Időkővel visszatekerte az időt, és mindez hiábavaló volt. Vízió nem élte túl, miután Thanos elvette tőle az Elmekövet, s ezzel kioltotta az android életét. Később pedig Wanda is elporladt a csettintéstől.

Most azonban a sorozat legújabb részéből világossá vált, hogy mennyi idő telt el azóta, hogy a Bosszúállók megállították Thanost és seregét. És mindezt egy olyan karaktertől tudjuk, akit először a Marvel Kapitány című filmben láttunk még gyerekként, ám az elmúlt két évtized alatt felnőtt a kis Monica Rambeau.

Amikor Monica visszatér a Végjátékban (vagy ahogy a karakterek hívják, a pitty után), azon kapja magát, hogy egy kórházi ágy mellett ül, majd édesanyját, Maria Rambeau-t keresi. Miután megbirkózik a történtekkel, hogy elvesztette édesanyját, a sorozat három hetet ugrik előre az időben. Monica visszatér dolgozni a S.W.O.R.D. kötelékéhez, majd az események Westviewban folytatódnak.

Total
1
Shares
Previous Article

Sajnos nem most mutatja meg magát az Elden Ring

Next Article
Cloverfield

J.J. Abrams most tényleg a Cloverfield folytatásán dolgozik, és ez nem found-footage lesz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!