Hulk Bruce Banner

A Végtelen háború egyik törölt jelenetében Fekete Özvegy és Hulk találkozását látjuk

Újabb törölt jelenetet mutattak be a The Infinity Saga gyűjtői kiadásból, ezúttal Hulk és Fekete Özvegy találkozóját látjuk.

Újabb törölt jelenetet mutattak be a The Infinity Saga gyűjtői kiadásból, ezúttal Hulk és Fekete Özvegy találkozóját látjuk.

A Végtelen háborúban Bruce Banner és Hulk problémákkal találták szembe magukat, mert miután Thanos legyűrte a nagy zöld melákot a film elején, Hulk besértődött a vereség miatt, s csak Bruce Banner segítségére számíthattak a Bosszúállók, azonban a Végjátékban újra találkoztunk Hulkkal, igaz addigra teljesen átalakult.

A Végtelen háború egyik törölt jelenete azt igazolja, hogy Hulk eredetileg szerepelt volna a filmben, ahogy láttuk a Végtelen háború előzetesében is, bár mint azt utólag elárulták a Russo testvérek, bizonyos jeleneteket csak a trailer kedvéért forgattak. Bruce Bannert a vakandai csatában a Hulk buster páncélban láttuk, Hulk nélkül kellett megvívni a csatát, azonban a mostani felvételek szerint Hulk és Fekete Özvegy újra találkoztak volna a csata után.

A felvételen Mark Ruffalo motion-cap ruhában látható, vagyis a készítők tényleg szerették volna Hulkot előcsalogatni a harmadik Bosszúállók-film végén, de csak a nyers anyagig jutottak, a jelenetet nem fejezték be soha, mert végül jobbnak látták, ha a Végjátékra tartogatják, ott ugyanis már Professzor Hulkként tért vissza.

A Professzor Hulk képregények alapján, a folytatásban Hulk sokkal intelligensebb lett, amiről azóta is vitáznak a rajongók. Sokan úgy gondolják, hogy nem is azt a Hulkot láttuk, akit megszerettünk, mert Mark Ruffalo önmagát alakította a történetben. Ezt a véleményt osztja az eredeti Hulk színész, Lou Ferrigno is, aki a Végjáték után többször is kifejezte csalódását.

Ami pedig Natasha Romanoff szerepét illeti a filmben, a Végjáték forgatókönyvírói, Stephen McFeely és Christopher Markus elárulta, hogy az eredeti tervük szerint nem Fekete Özvegy áldozta volna fel magát a Vormiron, hanem Sólyomszem, ám jobbnak látták, ha Nat hozza meg a legnagyobb áldozatot a Lélekkőért cserébe. A videóban egyébként még a Thor: Ragnarök egyik újraforgatott jelenetét is látjuk: Thor és Loki az első változatban egy sikátorban talált volna rá Odinra, de Taika Waititi az újraforgatások alatt egy meghittebb helyszínt választott a családi összejövetelre.

Total
17
Shares
Previous Article

Hőn áhított pálya érkezik a Gran Turismo Sport-ba

Next Article

Kiderült mire lesz jó a titokzatos Sony cartridge

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!