Főoldal Filmek A Vasember írója szerint Tony Starknak meg kell halnia a Bosszúállók 4.-ben
Filmek

A Vasember írója szerint Tony Starknak meg kell halnia a Bosszúállók 4.-ben

Bob Layton elmondta, hogy mit gondol egykori karakteréről, Vasemberről és hogy mit tenne vele a Bosszúállók 4.-ben.

735
Vasember

Bob Layton elmondta, hogy mit gondol egykori karakteréről, Vasemberről és hogy mit tenne vele a Bosszúállók 4.-ben.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy a képregényvilág egyik legkedveltebb karaktere Vasember, és nincs ez máshogy a Marvel Moziverzum világában sem, hiszen a rajongók megőrülnek Tony Starkért (Robert Downey Jr.). Mikor Kevin Feige producer arról beszélt, hogy a Végtelen háborút nem mindenki éli túl, sokakban megfogalmazódott a kérdés, mi történik majd kedvencükkel a Bosszúállók következő két részében. Szerencsére Stark túlélte Thanost és a csettintést, így most a fél univerzum sorsa az ő és a megmaradt csapat kezében van, hogy bosszút álljanak az Őrült Titánon.

Layton az első Vasember után most A Hangya és a Darázs forgatókönyvén dolgozott a Marvel Studios falai között, aki egy interjúban elárulta, mit gondol Robert Downey Jr. jövőjéről:

Csak találgatok, de azt hiszem, hogy Robert Downey Jr. számára véget ér. Már több mint tíz éve játssza ugyanazt a szerepet, és úgy gondolom, hogy mint bármely másik színésznél, úgy itt is ideje továbblépni.

A kijelentésen nincs semmi meglepő, elég csak Hugh Jackmanre gondolni, aki éveken át játszotta Farkast az X-Menek között, míg tavaly a Logan – Farkas című blockusterben végleg elköszönt a karakterétől. Talán ez történik majd Robert Downey Jr.-ral is a Bosszúállók 4.-ben? A Marvel többször elmondta, nagy áldozatokat kell hozni a Bosszúállók 4.-ben, ha szeretnék megfékezni Thanost. Layton szerint erre a legjobb mód, ha Stark meghal a folytatásban:

Ez az egyik módja annak, hogy elköszönjük a karaktertől, de ezek megint csak találgatások. De azt is tudom, hogy nem szeretném újracastingolni Tony Starkot. Ki lenne képes leváltani Downeyt? De amennyiben Tony nem tér vissza, akkor a stúdió valaki másra bízhatja a páncélt, és elkezdődhet a Vasember egy új generációja.

Nos, azt már tudjuk, hogy Vasember ott lesz a Bosszúállók 4.-ben, hiszen több forgatási kép is kiszivárgott, mi több, láttuk a Végtelen háború végén, hogy az első Bosszúállók között Tony Stark is életben maradt a csettintés után. Pletykák szerint Stark és csapata visszamegy a múltba – az első Bosszúállók idejére -, hogy megfékezzék Thanost és átírják a jövőt, de hogy milyen áldozattal jár ez az öngyilkos küldetés, az csak jövő májusban derül ki, ugyanis akkor mutatják be a mozikban a Bosszúállók 4. (Végjáték) című alkotást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.