x
Close


Közelgő események

Filmek

Mégis felfedték a Bosszúállók 4 címét?

A galaxis őrzői vol. 2. főszereplője, Zoe Saldana lehetséges, hogy idő előtt lelőtte a poént, s elárulta a filmcímet.

Mégis felfedték a Bosszúállók 4 címét?
  • Publishedáprilis 25, 2017

A galaxis őrzői vol. 2. főszereplője, Zoe Saldana lehetséges, hogy idő előtt lelőtte a poént, s elárulta a filmcímet.

Tegnap már írtunk arról, hogy a Marvel Studios szigorúan őrzött titka, hogy mi lesz a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának filmcíme, hiszen az erősen spoiler elemeket tartogat, noha ennek ellenére Zoe Saldana színésznő véletlen kikotyogta a Bosszúállók 4 címét.

Tegnap reggel Kevin Feige Marvel elnök még arról beszélt, hogy nem akarják felfedni a címet a forgatások végéig – esetleg a Bosszúállók: Végtelen háború premierjéig -, hiszen potenciálisan is előrevetítené a Végtelen háború narratíváját, ám Zoe Saldana színésznővel egy frissen készített interjún elhangzott a szigorúan titkos cím is. Tisztán kivehető a videóban, hogy jelenleg még jelenleg a Végtelen háború forgatásában kellős közepén van, és hogy

az év későbbi szakában mindenkinek vissza kell mennie a Gauntlet forgatására.

A Gauntlet kifejezés egyértelmű utalás a Marvel képregényvilágra, hiszen ez a Kesztyű, amivel a Végtelen köveket lehet irányítani, és ami most jó eséllyel a következő film címe is lesz. Russo testvérek tavaly jelentették be, hogy az eredetileg két részesre tervezett Végtelen háborút miért bontották önálló filmekre, melyből a negyediket csak Bosszúállók 4-en emlegetnek, ám Lizo Mzimba videójában egyértelműen Avengers: Infinity Gauntlet néven hivatkoznak Russo testvérek negyedik filmjére.

Természetesen erre nem tekinthetünk hivatalos bejelentésre, még az is elképzelhető, hogy ez csak a projekt neve, és a színészek, stábtagok hivatkoznak így erre a filmre. Idővel minden kiderül.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.