Főoldal Sorozatok A Vasember főgonoszának a gyereke lesz az Ironheart bosszúra éhes gonosza a Disney+ sorozatában?
Sorozatok

A Vasember főgonoszának a gyereke lesz az Ironheart bosszúra éhes gonosza a Disney+ sorozatában?

Az egykori főgonosz gyereke lehet Vasszív ellenfele a sorozatban?

465
Vasszív

Riri Williams (Dominique Thorne) először a Fekete Párduc folytatásában debütál idén ősszel, majd ezt követően saját sorozattal tér vissza a Disney+ streamingszolgáltatóra. Meglehetősen keveset tudunk Riri szerepéről az MCU-ban, és magáról a sorozatról, és arról sem beszéltek eddig, hogy kivel kerül összetűzésbe majd a főhős, de egy friss pletyka rámutatott, hogy ki lehet a főgonosz.

Nemrég megerősítést kaptunk arról, hogy a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmben debütál Dominique Thorne majd az MCU-ban Riri Williams, azaz Vasszív szerepében. Kevin Feige még 2020 decemberében jelentette be, hogy Vasember nagy rajongója saját sorozatot kap a jövőben, de a nagy bemutatkozásra már nem kell olyan sokat várnunk, hiszen ősszel láthatjuk Ryan Coogler produkciójában.

A The Illuminerdi úgy értesült, hogy a Vasember főgonosza, Obadiah Stane (Jeff Bridges) fia – vagy lánya – az Ironheart című sorozatban mutatkozik be a Marvel Moziverzumban. A titokzatos karaktert jellemleírásában szerepel, hogy “a 40-es éveiben jár, zseniális és komikus”.

Valószínűleg a képregényekben szereplő Iron Monger fiának, Ezekiel “Zeke” Stane élőszereplős alakjáról van szó, de a karakterleírásból azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy a sorozatban nemet vált a karakter. Miután Tony Stark (Robert Downey Jr.) nincs többé, Stane-nek nem lenne oka bosszút állni apja haláláért, de az, hogy Williams átveszi Stark helyét az egykori Bosszúálló vaspáncéljában, ez már nyomós ok lehet arra, hogy felszínre törjenek a rossz érzések apja elvesztése után, s bosszút álljon Stark rajongóján.

Magáról a tévésorozatról egyelőre nem sokat tudni, de a Disney+ műsora valószínűleg hűen ragaszkodik majd Riri eredetéhez, amiről a képregényekben olvashattak a rajongók, aki Stark óta a legfejlettebb páncélzat megalkotója egyben. Voltak olyan spekulációk is, hogy a karaktert vakandaiként retronizálhatják, mivel szerepelni fog a Fekete Párduc folytatásában, azonban ezt nem perpillanat nem tudjuk semmivel alátámasztani.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események