Főoldal Előzetesek A vámpír balerináról forgatott Abigail előzetese magyar szinkronnal is elérhető
Előzetesek

A vámpír balerináról forgatott Abigail előzetese magyar szinkronnal is elérhető

Az Abigail előzetesében egy kisgyerek éjszakai gonosz szörnnyé változik.

398

A Radio Silence, az Aki bújt és a legutóbbi Sikoly-folytatások mögött álló filmesek néhány napja bemutatták az Abigail első előzetesét. A projektet tavaly jelentették be, de nagyrészt rejtély övezte, a rajongók sokáig még a film címét sem tudták, mindössze annyit árultak el, hogy az Universal egy Szörnyuniverzumának egy váratlan változata lesz.

Az első trailer mellett részleteket is kaptunk a félresikerült emberrablásról. A sajtóközlemény szerint: “A gyerekek szörnyetegek tudnak lenni. Miután egy csapat leendő bűnöző elrabolja egy befolyásos alvilági figura 12 éves balerina lányát, az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez csak annyit kell tenniük, hogy egy éjszakán át figyelik a lányt. Egy elszigetelt kastélyban egyenként fogyatkozni kezdenek a rablók, és egyre nagyobb rémületükre felfedezik, hogy nem egy hétköznapi kislánnyal vannak összezárva.”

A Radio Silence – Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezőcsapata, akik az Aki bújt, a 2022-es Sikoly és a tavalyi Sikoly VI. című modern horrorsikereket irányította – a vámpírfilmek új, vérszomjas, pimasz vízióját hozták össze Stephen Shields (The Hole in the GroundZombie Bashers) és Guy Busick (SikolyAki bújt) forgatókönyve alapján.

Az Abigail főszereplői Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand és Angus Cloud az emberrablók, illetve Alisha Weir Abigail szerepében.

Mivel a film a Universal Szörnyuniverzumában játszódik, sok rajongó azt találgatja, hogy a “hatalmas alvilági figura” az ikonikus Drakula. Ezt egyelőre nem erősítették meg, pusztán találgatás, de a kérdésre valószínűleg 2024. április 18-án választ kapunk. Akkor mutatják be ugyanis a filmet a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...