Főoldal Előzetesek Az Abigail előzetesében a Radio Silence és Melissa Barrera bemutat egy horrorfilmet egy balerina vámpírról
Előzetesek

Az Abigail előzetesében a Radio Silence és Melissa Barrera bemutat egy horrorfilmet egy balerina vámpírról

A gyerekek márpedig szörnyetegek is tudnak lenni, derült ki az Abigail előzeteséből.

280

A Radio Silence, az Aki bújt és a legutóbbi Sikoly-folytatások mögött álló filmesek bemutatták az első trailert az Abigail című szörnyfilmjükhöz. A projektet tavaly jelentették be, de nagyrészt rejtély övezte, a rajongók csak annyit tudtak meg róla, hogy az Universal egy Szörnyuniverzumának egy váratlan változata lesz, de egészen a mai napig még a címét sem tudták megtippelni a rajongók.

Az első trailer mellett részleteket is kaptunk a félresikerült emberrablásról. A sajtóközlemény szerint: “A gyerekek szörnyetegek tudnak lenni. Miután egy csapat leendő bűnöző elrabolja egy befolyásos alvilági figura 12 éves balerina lányát, az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez csak annyit kell tenniük, hogy egy éjszakán át figyelik a lányt. Egy elszigetelt kastélyban egyenként fogyatkozni kezdenek a rablók, és egyre nagyobb rémületükre felfedezik, hogy nem egy hétköznapi kislánnyal vannak összezárva.”

A Radio Silence – Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezőcsapata, akik az Aki bújt, a 2022-es Sikoly és a tavalyi Sikoly VI. című modern horrorsikereket irányította – a vámpírfilmek új, vérszomjas, pimasz vízióját hozták össze Stephen Shields (The Hole in the Ground, Zombie Bashers) és Guy Busick (Sikoly, Aki bújt) forgatókönyve alapján.

Az Abigail főszereplői Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand és Angus Cloud az emberrablók, illetve Alisha Weir Abigail szerepében.

Mivel a film az Universal Szörnyuniverzumában játszódik, sok rajongó azt találgatja, hogy a “hatalmas alvilági figura” az ikonikus Drakula. Ezt egyelőre nem erősítették meg, pusztán találgatás, de a kérdésre valószínűleg 2024. április 19-én választ kaptunk. Akkor mutatják be ugyanis a filmet a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly VI
Filmek

Melissa Barrera nyitott az új Horrorra akadva egyik szerepére

Kirúgták a Sikoly VII főszerepéből, a Horrorra akadvában szívesen játszana Melissa Barrera.