Főoldal Előzetesek A Vaiana 2. előzetese magyar szinkronnal is elérhető
Előzetesek

A Vaiana 2. előzetese magyar szinkronnal is elérhető

Vaiana és Maui novemberben újra útra kelnek.

329

A Disney május végén tette közzé Vaiana 2. első hosszabb kedvcsinálóját. A hivatalos közlemény szerint a folytatás egy nagyszabású utazásra viszi majd a nézőket, melynek során valószínűtlen tengerjárókkal találkozhatnak. Miután Vaiana váratlan hívást kap útkereső őseitől, Óceánia távoli és rég elfeledett vizeire kell merészkednie, hogy átéljen egy olyan kalandot, amilyenben még sohasem volt része.

Az előzetes hangulatos alapját az első filmben felcsendülő „I am Moana” című szám szolgáltatja, kicsit más köntösben, a hivatalos szinopszis szerint pedig „Vaiana három évvel első kalandja után nagyszabású utazásra indul, hogy felkeresse az embereket Motunui partjain túl.”

A második filmet eredetileg egy sorozatként képzelték el, de aztán úgy döntöttek, ez az utazás a mozivásznakra való. Az előzetes alapján kár lett volna streamingre szorítani Óceánia világát, mert bizony kell neki a hatalmas tér. A képsorokon azt a bizonyos szigetnek tűnő lényt is láthatjuk pár kocka erejéig, aki a legelső promóciós fotón is felbukkant a háttérben, s most már biztos, hogy nem csupán egy földhalom. Minden bizonnyal fontos szerepet fog betölteni a történésekben akárcsak az első részben Te Fiti, illetve kiszúrhatunk pár új karaktert is. Természetesen Heihei (Alan Tudyk) és Pua is visszatérnek, utóbbira Maui viccesen meg is jegyzi, hogy mégis miért nem vitték magukkal első kalandjukra.

A folytatásra visszatér Auli’i Cravalho Vaiana szerepében, s az előzetes végén megpillanthatjuk Mauit is, akinek hangját továbbra is Dwayne Johnson kölcsönzi. A folytatást Dave Derrick Jr. rendezi, a zenéért Abigail Barlow és Emily Bear, valamint Opetaia Foa’i és Mark Mancina felelnek. Lin-Manuel Miranda ezúttal sajnos nem hajózik velük. A Vaiana hatalmas siker volt a Disney számára, több mint 680 millió dollárt hozott a kasszáknál. Tavaly áprilisban Dwayne Johnson a Disney részvényeseinek gyűlésén már bejelentette az eredeti film élőszereplős feldolgozásátis. Auli’i Cravalho abban viszont majd nem tér vissza, csupán executive produceri szerepet vállal, s azt a tervek szerint 2026. július 10-én láthatjuk leghamarabb.

Vaiana 2. november 27-én hajózik be a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Walt Disney Studios
Filmek

Meghackelték a Disney-t, összesen 1 TB adatot loptak el

Már szivárogtatják a Disney-től ellopott adatokat.

Az ördög Pradát visel
Filmek

A Disney elkészíti Az ördög Pradát visel folytatását

Visszatérhetünk Meryl Streep oldalán a divat világába.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

George Lucas is ad tanácsokat a Star Wars: Új Jedi Rend rendezőjének

Rey az új Jedi Akadémia létrehozásán fáradozik majd.