Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Troop Zero és a Staten Island Summer rendezői fogják kézbe venni a Sólyomszem-sorozatot

Rendezőre talált a Sólyomszem-sorozat is.

Bár egy éve már bejelentették a Marvel-sorozatokat a Disney+ streamingszolgáltatóra, de pontos megjelenési dátumot egyikhez sem kaptunk. Az elmúlt napokban azonban felmerült, hogy talán az idei két Marvel-sorozatról le kell mondani, miután a koronavírus-járvány miatt el kellett tolni a Marvel Moziverzum 4. fázis bemutatóit. A tervek szerint augusztusban került volna képernyőre a The Falcon and the Winter Soldier és decemberben a WandaVision, ám a legújabb hírek szerint mindkét sorozat premierjét eltolták.

2021-ban jelenállás szerint három sorozatot is be fognak mutatni a Marvel Moziverzum berkein belül: a WandaVision és a Loki még tavasszal, és a Sólyomszem-sorozatot valamikor az év hátralévő felében. Jeremy Renner főszereplésében bejelentett sorozatról több aggasztó hír is megjelent az elmúlt hónapokban, miután a színész magánéleti problémái ismét nagy port kavartak, ám egyelőre a Disney nem gondolkozik a színész leváltásán.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Studios kiszemelte a Sólyomszem-sorozat rendezőit. A hatrészes sorozatot több rendezőre bízzák, köztük Bert és Bertie párosra, akit úgy ismerhetünk mint Ambert Finlayson és Katie Ellwood (Troop Zero), illetve Rhys Thomas-ra (Staten Island Summer, Saturday Night Live). A lap forrásai megerősítették, hogy a főszerepben visszatér a kétszeres Oscar-díjra jelölt Jeremy Renner, miközben Kate Bishop szerepét még mindig nem erősítették meg, igaz ez csak részlet kérdése. A szerepre Hailee Steinfeldet szemelték ki.

Feltehetően a sorozat első felét Bert és Bertie fogja majd forgatni, és a hátralévő rész marad Thomasra. A sorozat forgatókönyvén Jonathan Igla dolgozik, aki egyben a showrunner szerepét is betölti a sorozat élén.

Sólyomszem

Még több a témában...

A Disney+ megerősítette, hogy csak 2021-ben jön a The Falcon and the Winter Soldier

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a WandaVision első előzetesét, ami a filmekkel ellentétben egy nagyon őrült kalandot ígér

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier forgatásán kiszúrták Bucky egy régi barátját is

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat