Főoldal Sorozatok A Troop Zero és a Staten Island Summer rendezői fogják kézbe venni a Sólyomszem-sorozatot
Sorozatok

A Troop Zero és a Staten Island Summer rendezői fogják kézbe venni a Sólyomszem-sorozatot

Rendezőre talált a Sólyomszem-sorozat is.

233
Sólyomszem

Bár egy éve már bejelentették a Marvel-sorozatokat a Disney+ streamingszolgáltatóra, de pontos megjelenési dátumot egyikhez sem kaptunk. Az elmúlt napokban azonban felmerült, hogy talán az idei két Marvel-sorozatról le kell mondani, miután a koronavírus-járvány miatt el kellett tolni a Marvel Moziverzum 4. fázis bemutatóit. A tervek szerint augusztusban került volna képernyőre a The Falcon and the Winter Soldier és decemberben a WandaVision, ám a legújabb hírek szerint mindkét sorozat premierjét eltolták.

2021-ban jelenállás szerint három sorozatot is be fognak mutatni a Marvel Moziverzum berkein belül: a WandaVision és a Loki még tavasszal, és a Sólyomszem-sorozatot valamikor az év hátralévő felében. Jeremy Renner főszereplésében bejelentett sorozatról több aggasztó hír is megjelent az elmúlt hónapokban, miután a színész magánéleti problémái ismét nagy port kavartak, ám egyelőre a Disney nem gondolkozik a színész leváltásán.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Studios kiszemelte a Sólyomszem-sorozat rendezőit. A hatrészes sorozatot több rendezőre bízzák, köztük Bert és Bertie párosra, akit úgy ismerhetünk mint Ambert Finlayson és Katie Ellwood (Troop Zero), illetve Rhys Thomas-ra (Staten Island Summer, Saturday Night Live). A lap forrásai megerősítették, hogy a főszerepben visszatér a kétszeres Oscar-díjra jelölt Jeremy Renner, miközben Kate Bishop szerepét még mindig nem erősítették meg, igaz ez csak részlet kérdése. A szerepre Hailee Steinfeldet szemelték ki.

Feltehetően a sorozat első felét Bert és Bertie fogja majd forgatni, és a hátralévő rész marad Thomasra. A sorozat forgatókönyvén Jonathan Igla dolgozik, aki egyben a showrunner szerepét is betölti a sorozat élén.

Sólyomszem
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Doctor Who
Sorozatok

Jövő héttől itthon is nézhetjük a Doctor Who legújabb részeit

David Tennant nálunk is leparkol a TARDIS-szal a Disney+-ra.

Mi lenne, ha...?
Előzetesek

Ünnepi hangulatban megérkezett a Mi lenne, ha…? 2. évad előzetese

A Mi lenne, ha...? 2. évadában újrajátsszák a vakandai csatát is, amiben...