Főoldal Előzetesek A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz nagy előzetese már magyarul is elérhető
Előzetesek

A Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz nagy előzetese már magyarul is elérhető

Nézd meg magyar szinkronnal a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz nagy előzetesét.

561

A Seth Rogen nevével fémjelzett Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című animációs rajzfilm előzetese már magyarul is elérhető, amely a klasszikus képregényfigurák, Donatello, Michelangelo, Leonardo és Raphael kalandját mutatja be, ahogy még soha nem láthatták a rajongók. A címszereplő teknősöket Micah Abbey (Donatello), Shamon Brown Jr. (Michelangelo), Nicolas Cantu (Leonardo) valamint Brady Noon (Raffael) szólaltatja meg.

A rajzfilm New York csatornáiban és háztetőin játszódik, és a négy teknőc kalandját kísérhetjük végig. Az új trailerből kiderül, hogy a gonosz gonosztevő Superfly, aki egy óriási beszélő légy, azt akarja, hogy mutánsokból álló bandája átvegye a hatalmat a város felett. A film szinopszisa szerint: “Miután évekig rejtőztek az emberek világa elől, a Teknőc-tesók nekivágnak, hogy megnyerjék a New York-iak szívét, és hogy a hőstetteik által elfogadtassák magukat rendes tinédzserekként. Új barátjuk, April O’Neil segít nekik szembeszállni egy titokzatos bűnözői szindikátussal, de hamarosan kiderül, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor egy egész mutánshadsereg szabadul rájuk…

A TMNT-képregényeket először 1987-ben adaptálták a képernyőre egy animációs tévésorozat formájában. 1990-ben jelent meg az első élőszereplős film, amelyet az 1991-es Tini nindzsa teknőcök 2.: A trutymó titka és az 1993-as Tini mutáns nindzsa teknősök III követett.

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz rendezői Jeff Rowe és Kyler Spears, a forgatókönyvet pedig Rogen írta. A producerek Rogen, James Weaver, Evan Goldberg és Lukas Williams, a produceri teendőket pedig Josh Fagen és Ramsay McBean látja el.

A mellékszereplők hangját Jackie Chan (Master Splinter), Ayo Edebiri (April O’Neil), Rogen (Bebop), John Cena (Rocksteady), Giancarlo Esposito (Baxter Stockman), Post Malone (Ray Fillet), Paul Rudd (Mondo Gecko), Maya Rudolph (Cynthia Utrom), Hannibal Buress (Dzsingisz béka), Rose Byrne (Leatherhead), Ice Cube (Superfly), illetve Natasia Demetriou (Wingnut) kölcsönzik.

A rajzfilm magyarországi premierjére 2023. augusztus 10-én kerül sor a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
Filmek

Kitűzték a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz folytatásának premiernapját

Jön a Tini Nindzsa Teknőcök animációs rajzfilmjének a folytatása.

Barbie
Filmek

Box Office: A Barbie negyedik hete megállíthatatlan a mozikban

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Barbie, de az Oppenheimer is szépen menetel előre.

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz
BREAKINGFilmkritikák

Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz kritika

Animációs Deadpool gyerekeknek, teknősökkel!