Főoldal Filmek A Thunderbolts forgatása a pletykák szerint 2023-ban kezdődik számos más tévésorozattal és filmmel
Filmek

A Thunderbolts forgatása a pletykák szerint 2023-ban kezdődik számos más tévésorozattal és filmmel

Alakul Ross tábornok saját Bosszúálló-csapata.

168
U.S. Agent

Az előttünk álló években több tucat képregényt fognak feldolgozni. Nemrég a Marvel Studios producere elárulta, hogy több mint 30 projekt hever a tervezőasztalon, szóval akad miből csemegézni. Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a Marvel Studiosnál készülhet egy Thunderbolts című film – aminek gyakorlatilag a Fekete Özvegy és A Sólyom és a Tél Katonája megalapozott -, és egy új jelentés szerint ezt és még egy sor másik projekt gyártását időzítették 2023-ra.

A GWW (ugyanaz az oldal, amely nemrég megszellőztetett egy pletykát a World War Hulk képregénysorozat adaptálásáról is) azt állítja, hogy a Mennydörgőket felvonultató film forgatása 2023-ban kezdődik. Állítólag film formájában adaptálják, és nem ez lesz az egyetlen nagyszabású projekt, aminek gyártási folyamata még ugyanabban az évben kezdetét veszi. A Fantasztikus Négyes és a Nova adaptációkról is szó esik, ezen felül még érkezik Okoye főszereplésével egy Disney+ sorozat, valamint a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája egy spinoff alkotását (főszerepben a Tíz Gyűrű csoporttal) is kilátásba helyezték, amiről már többször is pletykáltak.

Részletek nem ismertek a Thunderbolts adaptáció cselekményével kapcsolatban, de egy ideje, különösen az elmúlt sorozatok és filmek történetei után nyilvánvalóvá vált, hogy a Marvel Studios egy gonosztevőkből és antihősökből álló csapat összeállítására készül a Bosszúállók helyett. Természetesen a valaha volt egyik legsikeresebb franchise nem merül feledésbe, érkezni fog valamikor az ötödik Bosszúállók, de ennek még nem jött el az ideje.

Valamire készül Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). A Fekete Özvegy stáblista utáni jelenetében azt láttuk, ahogy John Walker mellett sikerült beszerveznie készülő csapatába Yelena Belovát is, akit felbérelte Sólyomszem megölésére. A stúdiónak ambiciózus tervei vannak ezekkel a karakterekkel kapcsolatban, és ennek alighanem Ross tábornok is nagyon örülni fog.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.