Főoldal Filmek A Thunderbolts forgatása a pletykák szerint 2023-ban kezdődik számos más tévésorozattal és filmmel
Filmek

A Thunderbolts forgatása a pletykák szerint 2023-ban kezdődik számos más tévésorozattal és filmmel

Alakul Ross tábornok saját Bosszúálló-csapata.

565
U.S. Agent

Az előttünk álló években több tucat képregényt fognak feldolgozni. Nemrég a Marvel Studios producere elárulta, hogy több mint 30 projekt hever a tervezőasztalon, szóval akad miből csemegézni. Egy ideje már pletykálnak arról, hogy a Marvel Studiosnál készülhet egy Thunderbolts című film – aminek gyakorlatilag a Fekete Özvegy és A Sólyom és a Tél Katonája megalapozott -, és egy új jelentés szerint ezt és még egy sor másik projekt gyártását időzítették 2023-ra.

A GWW (ugyanaz az oldal, amely nemrég megszellőztetett egy pletykát a World War Hulk képregénysorozat adaptálásáról is) azt állítja, hogy a Mennydörgőket felvonultató film forgatása 2023-ban kezdődik. Állítólag film formájában adaptálják, és nem ez lesz az egyetlen nagyszabású projekt, aminek gyártási folyamata még ugyanabban az évben kezdetét veszi. A Fantasztikus Négyes és a Nova adaptációkról is szó esik, ezen felül még érkezik Okoye főszereplésével egy Disney+ sorozat, valamint a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája egy spinoff alkotását (főszerepben a Tíz Gyűrű csoporttal) is kilátásba helyezték, amiről már többször is pletykáltak.

Részletek nem ismertek a Thunderbolts adaptáció cselekményével kapcsolatban, de egy ideje, különösen az elmúlt sorozatok és filmek történetei után nyilvánvalóvá vált, hogy a Marvel Studios egy gonosztevőkből és antihősökből álló csapat összeállítására készül a Bosszúállók helyett. Természetesen a valaha volt egyik legsikeresebb franchise nem merül feledésbe, érkezni fog valamikor az ötödik Bosszúállók, de ennek még nem jött el az ideje.

MCU Thunderbolts fan art

Valamire készül Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus). A Fekete Özvegy stáblista utáni jelenetében azt láttuk, ahogy John Walker mellett sikerült beszerveznie készülő csapatába Yelena Belovát is, akit felbérelte Sólyomszem megölésére. A stúdiónak ambiciózus tervei vannak ezekkel a karakterekkel kapcsolatban, és ennek alighanem Ross tábornok is nagyon örülni fog.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus kritika

Így sikerült Az akolitus, az első Star Wars-sorozat, mely maga mögött hagyta...