Marvel Studios

A producer elmondása szerint a Marvel Studios jelenleg 31 projekten dolgozik

Rendkívül termékeny évek előtt állunk.

A Marvel Studios egyik producere megerősítette egy műsorban, hogy jelenleg 31 projekten dolgozik a stúdió, szóval az előttünk álló években sem maradnak tartalom nélkül a képregények szerelmesei. A Marvel Moziverzum filmjei mellett az idei évtől kiemelt fontosságot kapnak a sorozatok is a Disney+ platformon, és így lesz a következő években is.

Bár a 2020 egy csonka év volt sok szempontból – részben azért, mert 2009 után először nem mutatott be filmet a Marvel Studios -, de idén el vagyunk halmozva szuperhősökből. A pandémia alatt eddig két mozifilmet (a Fekete Özvegy, a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája), illetve négy sorozatot (a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, a Thor, a What If…?) mutattak be, és még hol van az év vége. Novemberben érkezik az Oscar-díjas Chloé Zhao rendezőtől az Örökkévalók és a Sólyomszem újabb Disney+ sorozat, decemberben pedig a Pókember: Nincs hazaút.

Ez csak a jéghegy csúcsa. Victoria Alonso producer elárulta egy beszélgetés alatt, hogy a Marvel jelenleg 31 projekten dolgozik. A 221 Radio műsorában Alonso a fejlesztés alatt álló projektekről beszélt, ez 35-re tehető, de tréfásan megjegyezte, hogy a stúdió csak 31-en dolgozik jelenleg. Ez annyit tesz, hogy 4 projekt még nagyon korai fázisban jár, míg a többi már előrehaladott állapotban van.

Egy korábbi beszámolóban 9 meg nem nevezett sorozatról beszéltek, de valójában ennél jóval többről van szó. Bár a 31 elég soknak tűnik elsőre, de ezek többségét a már bejelentett sorozatok teszik ki, és akkor még ott vannak azok a datált mozifilmek, amelyek címeit nem fedték fel. Jövőre fog érkezni a Disney+ streamingszolgáltatóra a Ms. Marvel, a Holdlovag, a Titkos Invázió, a She-Hulk, az Vasszív, az Armor Wars és James Gunn rendezőtől a Guardians of the Galaxy Holiday Special animációs sorozat. És ott van az a féltucat mozifilm, amelyeknek a bemutatóit kitűzték, csak még nem a címüket nem jelentették be. Szóval gyorsan összejön ez a 31, de azért bőven akadnak szupertitkos projektek is közöttük.

Total
21
Shares
Previous Article
Venom 2. - Vérontó

Tömör négy perc vérontás a Venom 2. – Vérontó klipjében, ami Vérontó születését mutatja be

Next Article
007 Nincs idő meghalni

KRITIKA: 007 Nincs idő meghalni

Related Posts