Főoldal Filmek A hírek szerint a Marvel Studios egy Monica Rambeau és egy Tíz Gyűrű spinoff-sorozaton dolgozik
Filmek

A hírek szerint a Marvel Studios egy Monica Rambeau és egy Tíz Gyűrű spinoff-sorozaton dolgozik

Újabb mellékszereplők kaphatnak főszerepet a Marvel spinoff-sorozataiban.

580
WandaVision

Néhány nappal azután, hogy hírt kaptunk a WandaVision spinoff-sorozatáról, amiben Agatha Harkness szerepében visszatér Kathryn Hahn, újabb nem várt karakterek kaphatnak főszerepet saját sorozataiban. Arról számoltak be hétvégén, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája után spinoff-sorozatban tér vissza a Tíz Gyűrű, amire a film végén kaptunk utalást. Egy másik jelenés szerint pedig Monica Rambeau saját sorozata is tervben van.

A hét elején több külföldi lap is megerősítette, hogy a Marvel Studios a WandaVision spinoff-sorozatán dolgozik, azonban egy korábbi beszámolóból hallottuk, hogy a stúdió párhuzamosan összesen 31 projekten dolgozik. A mozifilmek mellett több sorozat is készülőben van, és ezek között akár a Tíz Gyűrű és Monica Rambeau is sajátot kaphat.

ws sbt 17425 1 211009 073820

Egy friss hír szerint a Tíz Gyűrű szervezet kaphat főszerepet az egyik Disney+ sorozatban. A Shang-Chi mozifilmje stáblista utáni jelenetében láttuk, hogy Meng’er Zhang által játszott Xialing ott folytatta, ahol apja, Wenwu abbahagyta. Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni, hogy indokolt-e egy egész sorozat ennek a szervezetnek, de talán a stúdió is erre a megállapításra jut majd a tervezőasztalnál.

Egy kicsit izgalmasabb projektnek ígérkezik a WandaVision egy másik melléksorozata, amiben Teyonah Parris visszatér Monica Rambeau szerepében. Azt már tudjuk, hogy a karaktert legközelebb a The Marvel’s című folytatásban látjuk jövőre Marvel Kapitány és Ms. Marvel mellett, de jelenállás szerint saját sorozatot is kap a karakter. A sorozat még izgalmasabb lehet, ha a Marvel Kapitány 2. részében Monica szuperhősnek áll, és már arról találgatnak, hogy Spectrum hősnevével fog villogni.

ws monica episode 7 1613765354 211009 073741

Fontos ugyanakkor kihangsúlyoznunk, hogy ezek egyike sem megerősített hír, mindössze pletykák. Sokan azért kérdőjelezik meg őket, mert a Marvel Moziverzum 4-5. fázisában számtalan új hőst és gonosztevők ismerünk meg, akikről sokkal többet olvashattunk már, éppen ezért érdekesebb lehet a rajongók számára, ha róluk készülnek majd kiegészítő alkotások. Ennek ellenére láttunk már példát rá, hogy egy kevésbé ismert hős milyen jól szerepelt, itt elég csak Shang-Chire gondolni, amivel kasszát robbantott a Marvel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események