Főoldal Filmek A hírek szerint a Marvel Studios egy Monica Rambeau és egy Tíz Gyűrű spinoff-sorozaton dolgozik
Filmek

A hírek szerint a Marvel Studios egy Monica Rambeau és egy Tíz Gyűrű spinoff-sorozaton dolgozik

Újabb mellékszereplők kaphatnak főszerepet a Marvel spinoff-sorozataiban.

172
WandaVision

Néhány nappal azután, hogy hírt kaptunk a WandaVision spinoff-sorozatáról, amiben Agatha Harkness szerepében visszatér Kathryn Hahn, újabb nem várt karakterek kaphatnak főszerepet saját sorozataiban. Arról számoltak be hétvégén, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája után spinoff-sorozatban tér vissza a Tíz Gyűrű, amire a film végén kaptunk utalást. Egy másik jelenés szerint pedig Monica Rambeau saját sorozata is tervben van.

A hét elején több külföldi lap is megerősítette, hogy a Marvel Studios a WandaVision spinoff-sorozatán dolgozik, azonban egy korábbi beszámolóból hallottuk, hogy a stúdió párhuzamosan összesen 31 projekten dolgozik. A mozifilmek mellett több sorozat is készülőben van, és ezek között akár a Tíz Gyűrű és Monica Rambeau is sajátot kaphat.

Egy friss hír szerint a Tíz Gyűrű szervezet kaphat főszerepet az egyik Disney+ sorozatban. A Shang-Chi mozifilmje stáblista utáni jelenetében láttuk, hogy Meng’er Zhang által játszott Xialing ott folytatta, ahol apja, Wenwu abbahagyta. Egyelőre nehezen tudjuk elképzelni, hogy indokolt-e egy egész sorozat ennek a szervezetnek, de talán a stúdió is erre a megállapításra jut majd a tervezőasztalnál.

Egy kicsit izgalmasabb projektnek ígérkezik a WandaVision egy másik melléksorozata, amiben Teyonah Parris visszatér Monica Rambeau szerepében. Azt már tudjuk, hogy a karaktert legközelebb a The Marvel’s című folytatásban látjuk jövőre Marvel Kapitány és Ms. Marvel mellett, de jelenállás szerint saját sorozatot is kap a karakter. A sorozat még izgalmasabb lehet, ha a Marvel Kapitány 2. részében Monica szuperhősnek áll, és már arról találgatnak, hogy Spectrum hősnevével fog villogni.

Fontos ugyanakkor kihangsúlyoznunk, hogy ezek egyike sem megerősített hír, mindössze pletykák. Sokan azért kérdőjelezik meg őket, mert a Marvel Moziverzum 4-5. fázisában számtalan új hőst és gonosztevők ismerünk meg, akikről sokkal többet olvashattunk már, éppen ezért érdekesebb lehet a rajongók számára, ha róluk készülnek majd kiegészítő alkotások. Ennek ellenére láttunk már példát rá, hogy egy kevésbé ismert hős milyen jól szerepelt, itt elég csak Shang-Chire gondolni, amivel kasszát robbantott a Marvel.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.