Főoldal Sorozatok A WandaVision spinoff-sorozatán dolgozik a Disney+, főszerepben Kathryn Hahn karakterével
Sorozatok

A WandaVision spinoff-sorozatán dolgozik a Disney+, főszerepben Kathryn Hahn karakterével

Ahogy az várható volt, Agatha Harkness visszatér a képernyőre.

259
WandaVision

A hír annyira nem meglepő azok után, hogy Agnes aka Agatha Harkness sokszor ellopta a showt a WandaVision című sorozatban. Bár korábban a színésznő bizonytalan volt a folytatással kapcsolatban, kora este robbant a hír, miszerint Kathry Hahn karaktere, a Marvel legendás boszorkánya hamarosan visszatér a képernyőre, méghozzá egy saját sorozattal teszi mindezt.

A Marvel Studios producere néhány napja viccesen elárulta, hogy a stúdió jelenleg több mint 30 projekten dolgozik. Ezek között akadnak filmek és természetesen Disney+ sorozatok is, miután idén a mozifilmek mellett nagy népszerűségnek örvendnek a kisképernyős alkotások. Több címet már bejelentek a következő évekből, de sokról csak találgatunk, ma azonban eggyel kevesebb kérdésünk maradt. A Variety számolt be elsőként a hírről, hogy a stúdió a WandaVision spinoff-sorozatán dolgozik. A projektről egyelőre csak annyit tudni, hogy a főszerepben Agatha Harkness boszorkányt látjuk, és amennyiben zöld utat kap a sorozat, akkor várhatóan Jac Schaeffer lesz a Disney+ széria írója és vezető producere.

Jól mutatja, hogy mennyire gyerekcipőben jár még a sorozat, hiszen a főszereplőn kívül még az sem eldöntött, hogy mindezt ki fogja elkészíteni. A Deadline azzal egészítette ki a hírt, hogy egy nagyobb megállapodás született Hahn és a stúdió között, ennek értelmében pedig a sorozat mellett sokkal nagyobb szerepet kap a jövőben Agatha Harkness a Marvel Moziverzum életében, és akár filmekben is láthatjuk majd a boszorkányt.

A cselekmény részleteit szigorúan őrzött titokként kezelik, azonban a lap forrásai egy “sötét komédiaként” írják le a forrásaik. A WandaVisionben Hahn kiválóan hozta a sok humor között mind a kíváncsi szomszédasszony, Agnes, mind pedig a gonosz Agatha boszorkány szerepét.

WandaVision

Legutóbb mikor láttuk Agathát, saját elméjének csapdájába esett, Skarlát Boszorkány pedig azzal búcsúzott a sorozat végén, hogy talán még visszatér megkeresni Harkness-t, hogy többet megtudjuk a páratlan erejéről. Jó kérdés, hogy mit tartogat a folytatás, de sok függ majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmtől, amiben legközelebb látjuk majd Skarlát Boszorkányt.

A WandaVision összesen 23 Emmy-jelölést kapott év elején, köztük egyet éppen Hahn alakításáért. A rajongók és kritikusok egyaránt áradoztak Hahn karakteréről, így nem meglepő, hogy a Marvel Studios valamilyen formában szeretné visszahozza a karakterét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.