WandaVision

A WandaVision spinoff-sorozatán dolgozik a Disney+, főszerepben Kathryn Hahn karakterével

Ahogy az várható volt, Agatha Harkness visszatér a képernyőre.

A hír annyira nem meglepő azok után, hogy Agnes aka Agatha Harkness sokszor ellopta a showt a WandaVision című sorozatban. Bár korábban a színésznő bizonytalan volt a folytatással kapcsolatban, kora este robbant a hír, miszerint Kathry Hahn karaktere, a Marvel legendás boszorkánya hamarosan visszatér a képernyőre, méghozzá egy saját sorozattal teszi mindezt.

A Marvel Studios producere néhány napja viccesen elárulta, hogy a stúdió jelenleg több mint 30 projekten dolgozik. Ezek között akadnak filmek és természetesen Disney+ sorozatok is, miután idén a mozifilmek mellett nagy népszerűségnek örvendnek a kisképernyős alkotások. Több címet már bejelentek a következő évekből, de sokról csak találgatunk, ma azonban eggyel kevesebb kérdésünk maradt. A Variety számolt be elsőként a hírről, hogy a stúdió a WandaVision spinoff-sorozatán dolgozik. A projektről egyelőre csak annyit tudni, hogy a főszerepben Agatha Harkness boszorkányt látjuk, és amennyiben zöld utat kap a sorozat, akkor várhatóan Jac Schaeffer lesz a Disney+ széria írója és vezető producere.

Jól mutatja, hogy mennyire gyerekcipőben jár még a sorozat, hiszen a főszereplőn kívül még az sem eldöntött, hogy mindezt ki fogja elkészíteni. A Deadline azzal egészítette ki a hírt, hogy egy nagyobb megállapodás született Hahn és a stúdió között, ennek értelmében pedig a sorozat mellett sokkal nagyobb szerepet kap a jövőben Agatha Harkness a Marvel Moziverzum életében, és akár filmekben is láthatjuk majd a boszorkányt.

A cselekmény részleteit szigorúan őrzött titokként kezelik, azonban a lap forrásai egy “sötét komédiaként” írják le a forrásaik. A WandaVisionben Hahn kiválóan hozta a sok humor között mind a kíváncsi szomszédasszony, Agnes, mind pedig a gonosz Agatha boszorkány szerepét.

WandaVision

Legutóbb mikor láttuk Agathát, saját elméjének csapdájába esett, Skarlát Boszorkány pedig azzal búcsúzott a sorozat végén, hogy talán még visszatér megkeresni Harkness-t, hogy többet megtudjuk a páratlan erejéről. Jó kérdés, hogy mit tartogat a folytatás, de sok függ majd a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmtől, amiben legközelebb látjuk majd Skarlát Boszorkányt.

A WandaVision összesen 23 Emmy-jelölést kapott év elején, köztük egyet éppen Hahn alakításáért. A rajongók és kritikusok egyaránt áradoztak Hahn karakteréről, így nem meglepő, hogy a Marvel Studios valamilyen formában szeretné visszahozza a karakterét.

Total
1
Shares
Previous Article
Resident Evil

Mindent belezsúfoltak a Resident Evil: Welcome to Raccoon City előzetesébe, amitől lázba jönnek a rajongók

Next Article
A feláldozhatók

Minden szempár a dögös Megan Foxra mered A feláldozhatók 4. forgatásán, de Sylvester Stallone és Jason Statham is bejelentkezett

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!