The Walking Dead

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

A The Walking Dead készítője, Robert Kirkman egy váratlan és meglepő választ adott, mikor arról kérdezték, hogy mi okozta a zombi-járványt a szériában.

A The Walking Dead készítője, Robert Kirkman egy váratlan és meglepő választ adott, mikor arról kérdezték, hogy mi okozta a zombi-járványt a szériában.

Tavaly nyáron váratlanul, minden előzmény nélkül befejeződött a The Walking Dead képregénysorozat, s ezzel megpecsételve, hogy választ kapjunk a zombi-vírus valódi okára. A járvánnyal egy időben még a sorozatban is foglalkoztak, szerették volna megtalálni az ellenszert, de addig nem jutottak hőseink, hogy megfejtsék mivel állnak szemben.

A témával kapcsolatban még maguk a készítők sem értettek mindig egyet, hiszen Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard között többször is felmerült a kérdés, hogy mennyire fontos tudni, mi okozza a járványt. Kirkman a korábbi nyilatkozatokban mindig elmondta, hogy nem különösebben érdekli az okot, nem azon van a hangsúly, mert nem adna pluszt a történethez, ha kiderülni a vírus eredete.

Most azonban nem bírta tovább, s Twitteren válaszolt egy kérdésre, hogy mi okozza a zombi apokalipszis kitörést, mire Kirkman csak annyit felelt, hogy az űrspóra.

https://twitter.com/RobertKirkman/status/1220084607573352448?s=20

Csakúgy mint máskor, most is felmerül bennünk a kérdés, hogy mennyire van alapja Kirkman szavának, hiszen korábban mindig kitért a válasz elől. Elég valószínű, hogy csak egy viccről van szó, bár nem ez lenne az első alkalom, hogy az idegeneket kapcsolatba hozza a sorozattal. Például a képregény 75. számában egy a kánonon kívüli bónusz sztoriról is olvashattunk, amiben Rick egy robotkarral és szuperhős jelmezben ébred a kórházban. Amikor kilép az épületből, hősöket lát (a The Walking Dead karaktereit jelmezben), akik zombikkal harcolnak. Miután Michonne egy kóborlót kettészel, elmeséli Ricknek, hogy a járványkitörés mindvégig az idegenek ördögi tervének része volt.

Total
11
Shares
Previous Article

További lengyel cégek segítenek be, hogy a Cyberpunk 2077 elkészülhessen

Next Article

A Doom 2 szörnyei is visszatérnek a Doom Eternal-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!