Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

A The Walking Dead készítője, Robert Kirkman egy váratlan és meglepő választ adott, mikor arról kérdezték, hogy mi okozta a zombi-járványt a szériában.

Tavaly nyáron váratlanul, minden előzmény nélkül befejeződött a The Walking Dead képregénysorozat, s ezzel megpecsételve, hogy választ kapjunk a zombi-vírus valódi okára. A járvánnyal egy időben még a sorozatban is foglalkoztak, szerették volna megtalálni az ellenszert, de addig nem jutottak hőseink, hogy megfejtsék mivel állnak szemben.

A témával kapcsolatban még maguk a készítők sem értettek mindig egyet, hiszen Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard között többször is felmerült a kérdés, hogy mennyire fontos tudni, mi okozza a járványt. Kirkman a korábbi nyilatkozatokban mindig elmondta, hogy nem különösebben érdekli az okot, nem azon van a hangsúly, mert nem adna pluszt a történethez, ha kiderülni a vírus eredete.

Most azonban nem bírta tovább, s Twitteren válaszolt egy kérdésre, hogy mi okozza a zombi apokalipszis kitörést, mire Kirkman csak annyit felelt, hogy az űrspóra.

Csakúgy mint máskor, most is felmerül bennünk a kérdés, hogy mennyire van alapja Kirkman szavának, hiszen korábban mindig kitért a válasz elől. Elég valószínű, hogy csak egy viccről van szó, bár nem ez lenne az első alkalom, hogy az idegeneket kapcsolatba hozza a sorozattal. Például a képregény 75. számában egy a kánonon kívüli bónusz sztoriról is olvashattunk, amiben Rick egy robotkarral és szuperhős jelmezben ébred a kórházban. Amikor kilép az épületből, hősöket lát (a The Walking Dead karaktereit jelmezben), akik zombikkal harcolnak. Miután Michonne egy kóborlót kettészel, elmeséli Ricknek, hogy a járványkitörés mindvégig az idegenek ördögi tervének része volt.

Még több a témában...

Michael Rooker szerint az AMC azért nyírta ki The Walking Dead karakterét, mert nem akarták megfizetni

Kévés Bence Mihály

A The Walking Dead producere szerint az ajtó mindig nyitva áll Rick Grimes előtt, ha szeretne visszatérni

Kévés Bence Mihály

Leleplezték a harmadik The Walking Dead-sorozat címét

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon