Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Walking Dead széria készítője elárulta, hogy mi okozta a zombi apokalipszis kitörést?

A The Walking Dead készítője, Robert Kirkman egy váratlan és meglepő választ adott, mikor arról kérdezték, hogy mi okozta a zombi-járványt a szériában.

Tavaly nyáron váratlanul, minden előzmény nélkül befejeződött a The Walking Dead képregénysorozat, s ezzel megpecsételve, hogy választ kapjunk a zombi-vírus valódi okára. A járvánnyal egy időben még a sorozatban is foglalkoztak, szerették volna megtalálni az ellenszert, de addig nem jutottak hőseink, hogy megfejtsék mivel állnak szemben.

A témával kapcsolatban még maguk a készítők sem értettek mindig egyet, hiszen Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard között többször is felmerült a kérdés, hogy mennyire fontos tudni, mi okozza a járványt. Kirkman a korábbi nyilatkozatokban mindig elmondta, hogy nem különösebben érdekli az okot, nem azon van a hangsúly, mert nem adna pluszt a történethez, ha kiderülni a vírus eredete.

Most azonban nem bírta tovább, s Twitteren válaszolt egy kérdésre, hogy mi okozza a zombi apokalipszis kitörést, mire Kirkman csak annyit felelt, hogy az űrspóra.

Csakúgy mint máskor, most is felmerül bennünk a kérdés, hogy mennyire van alapja Kirkman szavának, hiszen korábban mindig kitért a válasz elől. Elég valószínű, hogy csak egy viccről van szó, bár nem ez lenne az első alkalom, hogy az idegeneket kapcsolatba hozza a sorozattal. Például a képregény 75. számában egy a kánonon kívüli bónusz sztoriról is olvashattunk, amiben Rick egy robotkarral és szuperhős jelmezben ébred a kórházban. Amikor kilép az épületből, hősöket lát (a The Walking Dead karaktereit jelmezben), akik zombikkal harcolnak. Miután Michonne egy kóborlót kettészel, elmeséli Ricknek, hogy a járványkitörés mindvégig az idegenek ördögi tervének része volt.

Még több a témában...

Scott Gimple, a The Walking Dead vezető alkotója szerint Michonne megérdemelne egy saját filmet

Kévés Bence Mihály

Már meg sem lepődünk, de évadzáró nélkül marad a The Walking Dead 10. évada

Kévés Bence Mihály

Michael Rooker szerint az AMC azért nyírta ki The Walking Dead karakterét, mert nem akarták megfizetni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon