x
Close


Közelgő események

Előzetesek

A The Suicide Squad második nagy előzetese már magyarul is nézhető

Az Öngyilkos osztag magyarul is ütős lett.

  • PublishedApril 14, 2021

James Gunn rendező még március végén osztotta meg az első előzetest a filmről, majd egy héttel később egy újabb brutális előzetessel állt elő. Az eddigi két előzetesből megtudtuk, hogy ki lesz a film főgonosza, de emellett csak úgy dobálják a tökös beszólásokat egymásnak a karakterek, de erőszakból sem lesz hiány az új filmben.

Abból, amit eddig láttunk, ez az Öngyilkos osztag formáció messze jobb lesz attól, amit 2016-ban láttunk. Bár a karakterek messze nem olyan ismertek, mint az őket megformáló színészek, de Gunn kvalitását ismerve gyorsan meg fogjuk szeretni a DC kevésbé ismert karaktereit. A korábbi részből Harley Quinn, Bumeráng Kapitány, Rick Flag és Amanda Walker is visszatér. De talán a Sylvester Stallone King Shark karaktere miatt várjunk leginkább ezt a filmet, aki az előzetesekben ellopta a showt.

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.