Főoldal Előzetesek Befutott a The Suicide Squad alternatív új előzetese tele eddig nem látott jelenettel
Előzetesek

Befutott a The Suicide Squad alternatív új előzetese tele eddig nem látott jelenettel

A legnagyobb arc még mindig King Shark.

163

Pontosan egy héttel korábban mutatták be a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag első előzetesét, de tegnap a Godzilla Kong ellen bemutatója előtt levetítettek egy alternatív új előzetest is a DC nyári filmjéből. Nem telt bele sok időbe, és kiszivárgott az előzetes, azonban olyan rossz minőségűek voltak a feltöltött videók, hogy James Gunn megsajnálta a rajongókat, s közösségi oldalán osztotta meg ezt az alternatív videót.

Itthon sajnos még nem válthatunk jegyet egy filmre sem, hiszen a mozikat bezárták, de a Föld másik oldalán fokozaton nyitják meg a termeket a rajongók előtt. Az egyik legnagyobb sláger most természetesen Godzilla és Kong harca, ami a tengerentúlon majdnem 10 millió dollárt hozott az első napján, és ha a nemzetközi összbevételt nézzük, akkor már 130 milliót is meghaladta a bevétel. Szóval jobb alkalmat nem is választhattak volna az új előzetes bemutatójára, csak egy picit át kellett alakítani a korhatáros előzetest, hogy minden korosztálynak le tudják vetíteni a moziban.

Miközben az első előzetesben nem finomkodtak, dobálták a vulgáris kifejezéseket és King Shark is marcangolta a katonákat, addig ez az új előzetes sokkal visszafogottabb lett. Bár jócskán megnyirbálták a videót, kivágták belőle az erőszakos jelenetek, gazdagon kaptunk új jelenetsorokat.

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...