The Suicide Squad

Befutott a The Suicide Squad alternatív új előzetese tele eddig nem látott jelenettel

A legnagyobb arc még mindig King Shark.

Pontosan egy héttel korábban mutatták be a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag első előzetesét, de tegnap a Godzilla Kong ellen bemutatója előtt levetítettek egy alternatív új előzetest is a DC nyári filmjéből. Nem telt bele sok időbe, és kiszivárgott az előzetes, azonban olyan rossz minőségűek voltak a feltöltött videók, hogy James Gunn megsajnálta a rajongókat, s közösségi oldalán osztotta meg ezt az alternatív videót.

Itthon sajnos még nem válthatunk jegyet egy filmre sem, hiszen a mozikat bezárták, de a Föld másik oldalán fokozaton nyitják meg a termeket a rajongók előtt. Az egyik legnagyobb sláger most természetesen Godzilla és Kong harca, ami a tengerentúlon majdnem 10 millió dollárt hozott az első napján, és ha a nemzetközi összbevételt nézzük, akkor már 130 milliót is meghaladta a bevétel. Szóval jobb alkalmat nem is választhattak volna az új előzetes bemutatójára, csak egy picit át kellett alakítani a korhatáros előzetest, hogy minden korosztálynak le tudják vetíteni a moziban.

Miközben az első előzetesben nem finomkodtak, dobálták a vulgáris kifejezéseket és King Shark is marcangolta a katonákat, addig ez az új előzetes sokkal visszafogottabb lett. Bár jócskán megnyirbálták a videót, kivágták belőle az erőszakos jelenetek, gazdagon kaptunk új jelenetsorokat.

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Total
41
Shares
Previous Article
The Witcher

A The Witcher 3: Wild Hunt több főgonosza is feltűnhet a sorozat második évadában

Next Article
The Trench

A Warner Bros. törölte a The Trench és a New Gods spin-off filmeket

Related Posts