x
Close


Közelgő események

Filmek

A The Suicide Squad leleplezte, hogy Sylvester Stallone hangján szólal meg King Shark

Kiderült, hogy kit játszik majd a Rocky filmek sztárja.

A The Suicide Squad leleplezte, hogy Sylvester Stallone hangján szólal meg King Shark
  • PublishedMarch 26, 2021

A hosszú várakozást követően néhány órával ezelőtt James Gunn végre bemutatta a The Suicide Squad előzetesét. A videó nemcsak azt erősítette meg, hogy Starro, a tengeri csillag lesz a csapat nagy ellenfele, hanem az is kiderült, hogy kit játszik majd a Rambo és a Rocky franchise akciósztárja, Sylvester Stallone.

A film főszereplőit még tavaly bejelentették, sőt, az augusztus végén megrendezésre került DC FanDome alatt egyenként be is mutatták őket, egyet kivéve. King Shark szerepe borítékolható volt, csak azt nem lehetett tudni, hogy ki bújik majd ennek a nagy szörnyeteg bőré mögé. Miután megjelent a trailer, erre a kérdésre is pont került. Előbb Sly tett ki egy bejegyzést, majd Gunn követte, amiben megerősítette úgy szintén, hogy Stallone hangján szólalt meg King Shark.

The Suicide Squad

Egy korábbi leírásból megtudtuk, hogy a csapatot a képregényekből ismerős Corto Maltes szigetére vezényelték, ám nem derül ki pontosan, hogy miért küldték őket a szigetre, amire úgy hivatkoznak, mint a kereső és pusztító misszióra, de hogy milyen pusztítóval kerülnek összetűzésbe, nem derült ki.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.