Sharon Carter

A The Falcon and the Winter Soldier portékája leleplezte, hogy mi történt Sharon Carter ügynökkel a Polgárháború után

Mi történt vajon Sharon Carter ügynökkel a Polgárháború után?

A The Falcon and the Winter Soldier című Disney+ sorozatot eredetileg nyáron akarták bemutatni, de a COVID miatt el kellett halasztani a premiert, s csak 2021 tavaszán kerül majd képernyőre a történet. Bár a Marvel Studios nem partner abban, hogy közelebb kerüljünk a történet megismeréséhez, hiszen eddig nem közölt semmit Sólyom és Bucky kalandjáról, de a kiszivárgott forgatási képeknek és néhány merchandise figurának hála megtudtunk egyet s mást.

Figyelem! A cikk hátralévő részében SPOILERelemeket olvashattok a történettel kapcsolatban!

A sorozat több karaktert is visszahoz. Korábbi forgatási képeken már kiszúrták Batrocot, Zemo Báró visszatérését is tudjuk, akár csak Sharon Carter, akivel utoljára az Amerika Kapitány: Polgárháborúban találkoztunk. A most kiszivárgott termék azt vetíti előre, hogy Emily VanCamp karaktere ismét összetűzésbe kerül Daniel Brühl karakterével, Zemo Báróval.

Bár több termék, póló és forgatási kép is kiszivárgott a sorozatról, viszont a most megjelent képek nagyon beszédesek az egyik karakter sorsáról. Az egyik képen Sharon Carter feje fölé a ’Wanted’ szót nyomtatták, magyarra fordítva körözést adtak ki rá, akárcsak Fekete Özvegyre is a Polgárháború után.

A sztori a Bosszúállók: Végjáték után játszódik, aminek végén Steve Rogers átnyújtotta pajzsát barátjának, Samnek, így a folytatásban új Kapitányt avatunk. Bár Rogers Samnek adta a pajzsot és a címet, az amerikai kormány nem nézi jó szemmel döntését, ezért saját zsoldosukat (U.S. Agent) szeretnék a Bosszúállók új vezetőjének. Daniel Brühl visszatér Zemo Báró szerepében, de a józan ész azt diktálja, hogy nemcsak ő lesz a sztori problémaforrása, hanem U.S. Agent is.

Sharon Carter
Total
7
Shares
Previous Article
The Walking Dead

Februárban jönnek a The Walking Dead tizedik epizódjának extra részei

Next Article
Deathstroke

Joe Manganiello megosztotta az első képet Deathstroke visszatéréséről Az Igazság Ligája rendezői változatából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!