Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Falcon and the Winter Soldier legújabb forgatási fotóin Sharon Carter és még Batroc is feltűnt

Hamarosan végeznek a forgatással.

A The Falcon and the Winter Soldier múlt héten már megkapta a zöld lámpát az Egyesült Államok területén, miután a stáb hosszú kényszerszünet után visszatért a prágai forgatásról. A koronavírus-járvány miatt félbe kellett szakítani az európai forgatást hónapokra, ám nyár elején a stáb visszatérhetett Prágába, hogy a maradék néhány hetet leforgassák.

A stáb azonban már az Egyesült Államokban, az atlantai stúdióban rögzíti az utolsó képsorokat, amiről most egy csokor új képet is kaptunk, köszönhetően a Just Jared lapnak. A legújabb képekből kiderült, hogy Georges St-Pierre visszatért Batroc szerepében, akivel először az Amerika kapitány: A tél katonájában találkoztunk, valamint Desmond Chiam eddig ismeretlen karakterét is felfedezhetjük a helyszínen. Nagyon okos húzásnak bizonyult Emily VanCamp karakterét visszahozni. Feltételezhetően Sharon Carter Sam és Bucky egyik szövetségese lesz a sorozatban, miután az Amerika kapitány: Polgárháborúban segített megszökniük.

A sorozat cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, mint ahogy arról is találgatnak, mikor mutatják be a Disney+ sorozatot. Eredetileg már augusztusban bemutatták volna, de a járvány miatt le kellett mondani erről. Többen meg vannak győződve arról, hogy az ide év nem múlik el úgy, hogy ne látnánk legalább egy Marvel-sorozatot. Eredetileg kettőt is bemutattak volna, a másik a WandaVision-sorozat lett volna decemberben.

Még több a témában...

Bizonyítékot találtak arra, hogy mikor lehet a WandaVision premier időpontja a Disney+-on

Kévés Bence Mihály

Kat Dennings karaktere, Darcy kulcsfontosságú szerepet játszik a WandaVision Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat