The Falcon and the Winter Soldier

A The Falcon and the Winter Soldier legújabb forgatási fotóin Sharon Carter és még Batroc is feltűnt

Hamarosan végeznek a forgatással.

A The Falcon and the Winter Soldier múlt héten már megkapta a zöld lámpát az Egyesült Államok területén, miután a stáb hosszú kényszerszünet után visszatért a prágai forgatásról. A koronavírus-járvány miatt félbe kellett szakítani az európai forgatást hónapokra, ám nyár elején a stáb visszatérhetett Prágába, hogy a maradék néhány hetet leforgassák.

A stáb azonban már az Egyesült Államokban, az atlantai stúdióban rögzíti az utolsó képsorokat, amiről most egy csokor új képet is kaptunk, köszönhetően a Just Jared lapnak. A legújabb képekből kiderült, hogy Georges St-Pierre visszatért Batroc szerepében, akivel először az Amerika kapitány: A tél katonájában találkoztunk, valamint Desmond Chiam eddig ismeretlen karakterét is felfedezhetjük a helyszínen. Nagyon okos húzásnak bizonyult Emily VanCamp karakterét visszahozni. Feltételezhetően Sharon Carter Sam és Bucky egyik szövetségese lesz a sorozatban, miután az Amerika kapitány: Polgárháborúban segített megszökniük.

A sorozat cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, mint ahogy arról is találgatnak, mikor mutatják be a Disney+ sorozatot. Eredetileg már augusztusban bemutatták volna, de a járvány miatt le kellett mondani erről. Többen meg vannak győződve arról, hogy az ide év nem múlik el úgy, hogy ne látnánk legalább egy Marvel-sorozatot. Eredetileg kettőt is bemutattak volna, a másik a WandaVision-sorozat lett volna decemberben.

Total
4
Shares
Previous Article
Kang, a hódító

Kang, a hódító lehet A Hangya 3. rosszfiúja, akit Jonathan Marjors kelthet életre

Next Article

Látványos reklámmal hangolódhatunk a holnapi PS5 bejelentésre

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!