Főoldal Sorozatok A The Falcon and the Winter Soldier legújabb forgatási fotóin Sharon Carter és még Batroc is feltűnt
Sorozatok

A The Falcon and the Winter Soldier legújabb forgatási fotóin Sharon Carter és még Batroc is feltűnt

Hamarosan végeznek a forgatással.

557
The Falcon and the Winter Soldier

A The Falcon and the Winter Soldier múlt héten már megkapta a zöld lámpát az Egyesült Államok területén, miután a stáb hosszú kényszerszünet után visszatért a prágai forgatásról. A koronavírus-járvány miatt félbe kellett szakítani az európai forgatást hónapokra, ám nyár elején a stáb visszatérhetett Prágába, hogy a maradék néhány hetet leforgassák.

A stáb azonban már az Egyesült Államokban, az atlantai stúdióban rögzíti az utolsó képsorokat, amiről most egy csokor új képet is kaptunk, köszönhetően a Just Jared lapnak. A legújabb képekből kiderült, hogy Georges St-Pierre visszatért Batroc szerepében, akivel először az Amerika kapitány: A tél katonájában találkoztunk, valamint Desmond Chiam eddig ismeretlen karakterét is felfedezhetjük a helyszínen. Nagyon okos húzásnak bizonyult Emily VanCamp karakterét visszahozni. Feltételezhetően Sharon Carter Sam és Bucky egyik szövetségese lesz a sorozatban, miután az Amerika kapitány: Polgárháborúban segített megszökniük.

A sorozat cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, mint ahogy arról is találgatnak, mikor mutatják be a Disney+ sorozatot. Eredetileg már augusztusban bemutatták volna, de a járvány miatt le kellett mondani erről. Többen meg vannak győződve arról, hogy az ide év nem múlik el úgy, hogy ne látnánk legalább egy Marvel-sorozatot. Eredetileg kettőt is bemutattak volna, a másik a WandaVision-sorozat lett volna decemberben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...