Wide Screen
Image default
Sorozatok

A The Falcon and the Winter Soldier egyik főtémája Sam Amerika Kapitány válása lesz?

A San Diego-i Comic-Conon ugyan bejelentették a The Falcon and the Winter Soldier minisorozatot a Disney+ platformra, de cselekmény részletére nem tértek ki.

Kevin Feige a Marvel Studios panel bemutatóján nem kívánt részletekbe bocsátkozni, pusztán megerősítették a sorozatot, illetve Sebastian Stan és Anthony Mackie is megjelent a színpadon, utóbbi már Amerika Kapitány megörökölt pajzsával érkezett. Azóta már kiderült, hogy Daniel Brühl Zemo Báró nevű karaktere is visszatér a képernyőre, valamint hogy a sztori a Bosszúállók: Végjáték utáni időkben játszódik, amikor is Sólyom az új Kapitány szerepében tér vissza.

A Fatman Beyond YouTube-csatorna két házigazdája, Kevin Smith és Marc Bernadin amerikai újságíró a legutóbbi adásukban a Marvel Studios új sorozatáról beszélgettek. Bernadin információja szerint a minisorozat központi témája Sam Amerika Kapitány válása lesz, amit az amerikai kormány ellenez.

Bernadin állítása szerint információk birtokába jutott a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat cselekményéről, mely egyik nagy témája a Végjáték utópiája lesz, amikor Sam új vezetőként tér vissza a képernyőre:

Azt hiszem, hogy a sorozat egyik nehézségét az jelenti majd, hogy az amerikai kormány nem akarja Sam Wilsont Amerika Kapitánynak.

Nem borítékolhatjuk Bernadin szavait, de amennyiben igaz állítása, akkor a sorozat története hasonló lehet a képregényekéhez, amelyben Sam elhatárolódott az amerikai kormánytól, miszerint Amerika Kapitánynak függetlenül kell működnie.

A sorozat forgatását ősszel kezdhetik, és legkorábban 2020 augusztusában kerülhet a Disney+ streamingszolgáltató kínálatába a kaland.

Bucky és Sólyom

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon