The Falcon and the Winter Soldier

A The Falcon and the Winter Soldier egyik főtémája Sam Amerika Kapitány válása lesz?

A San Diego-i Comic-Conon ugyan bejelentették a The Falcon and the Winter Soldier minisorozatot a Disney+ platformra, de cselekmény részletére nem tértek ki.

A San Diego-i Comic-Conon ugyan bejelentették a The Falcon and the Winter Soldier minisorozatot a Disney+ platformra, de cselekmény részletére nem tértek ki.

Kevin Feige a Marvel Studios panel bemutatóján nem kívánt részletekbe bocsátkozni, pusztán megerősítették a sorozatot, illetve Sebastian Stan és Anthony Mackie is megjelent a színpadon, utóbbi már Amerika Kapitány megörökölt pajzsával érkezett. Azóta már kiderült, hogy Daniel Brühl Zemo Báró nevű karaktere is visszatér a képernyőre, valamint hogy a sztori a Bosszúállók: Végjáték utáni időkben játszódik, amikor is Sólyom az új Kapitány szerepében tér vissza. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A Fatman Beyond YouTube-csatorna két házigazdája, Kevin Smith és Marc Bernadin amerikai újságíró a legutóbbi adásukban a Marvel Studios új sorozatáról beszélgettek. Bernadin információja szerint a minisorozat központi témája Sam Amerika Kapitány válása lesz, amit az amerikai kormány ellenez.

Bernadin állítása szerint információk birtokába jutott a The Falcon and the Winter Soldier-sorozat cselekményéről, mely egyik nagy témája a Végjáték utópiája lesz, amikor Sam új vezetőként tér vissza a képernyőre:

Azt hiszem, hogy a sorozat egyik nehézségét az jelenti majd, hogy az amerikai kormány nem akarja Sam Wilsont Amerika Kapitánynak.

Nem borítékolhatjuk Bernadin szavait, de amennyiben igaz állítása, akkor a sorozat története hasonló lehet a képregényekéhez, amelyben Sam elhatárolódott az amerikai kormánytól, miszerint Amerika Kapitánynak függetlenül kell működnie.

A sorozat forgatását ősszel kezdhetik, és legkorábban 2020 augusztusában kerülhet a Disney+ streamingszolgáltató kínálatába a kaland.

Bucky és Sólyom

Total
24
Shares
Previous Article

Ütős sztori trailerrel és 8 perc gameplay-jel csábít a Control

Next Article

Újabb hátborzongató előzetesen a Blair Witch

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!