Főoldal Sorozatok A The CW poszteren mutatta be, hogy fognak kinézni a Pindúr Pandúrok felnőttként
Sorozatok

A The CW poszteren mutatta be, hogy fognak kinézni a Pindúr Pandúrok felnőttként

Alig kezdték meg a forgatást, máris itt az első hivatalos anyag.

296
Pindúr Pandúrok

Nem telt bele sok időbe, és a The CW csatorna máris megosztotta az első hivatalos képet Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault főszereplésével készülő Pindúr Pandúrok című rajzfilm élőszereplős adaptációjáról. Bár múlt héten már néhány forgatási képen láttuk Sziporkát, Csuporkát és Puszedlit tinédzserként, most felnőtt alakjukat is megmutatták.

Még márciusban számoltunk be, hogy gyerekkorunk egyik népszerű rajzfilmjét élőszereplős kivitelben dolgozzák fel, majd egy hónappal később már jelmezben látjuk a főszereplőket. Miközben a korábbi képeken a Pindúr Pandúrok tizenéves viseletét csodálhattuk meg, addig az első hivatalos képen már a főszereplőket “felnőttként” mutatják nekünk. Az eddig látottak alapján minden okunk megvan a bizakodásra, hogy egy jó feldolgozást tesznek le az asztalra, ugyanakkor meglepődnénk, ha a sorozat egy bizonyos pontján nem vennék fel „a szuperhősösebb jelmezüket”.

Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozás évekkel a rajzfilm eseményei után játszódik majd, vagyis a sorozat inkább egy folytatás lesz. A három szupercsaj felnőtt, s a kiábrándult huszonéves lányok azt nehezményezik, hogy nem volt gyerekkoruk, mert idejük nagy részében bűnözők ellen harcoltak. Most azonban egy új fenyegetés miatt újra meg kell tanulniuk csapatban dolgozni. A karakter leírásból kiderült, hogy a “Kiss Miss Tökéletes” Sziporka (Chloe Bennet) a Pindúr Pandúrok vezetője hiába rendelkezik több diplomával is, de elfojtott szuperhős-traumától szenved, ami miatt szorongva, magányosan él. Remélhetően a sorozatban visszanyeri erejét, s újra a csajok vezetője lesz majd – ám ezúttal saját szabályai szerint.

Mind Sziporka, mind pedig Csuporka esetében a külső mögött egy titkos személyiség húzódik meg, amelyek más fényben tüntetik fel őket, ahogy megismertük őket a rajzfilmekben. Puszedli (Dove Cameron) még mindig olyan sziporkázó karakter, mint régen volt. A bájos természetével hamar belopta magát Amerika szívébe, ugyanakkor a csábos felnőtt külső, egy ravasz és kemény belsőt takar. Kezdetben jobban érdekli a hírnév visszaszerzése, mintsem a világ megmentése, de talán egy ponton nemcsak minket, hanem önmagát is meglepi majd.

A Pindúr Pandúrok fénykorában Csuporka (Yana Perrault) egy lázadó tini volt. A sorozatban kiderül majd róla, hogy sokkal érzékenyebb, mint amit a kemény külső takar. Felnőttként azzal töltötte ideje nagy részét, hogy megpróbálta maga mögött hagyni a Pindúr Pandúrok-indentitását, és jelenleg is anonimitásban él.

A Pindúr Pandúrokkal legutóbb 2016-ban találkoztunk a Cartoon Network adón egy animációs feldolgozásban. Az adaptáció pilotját Diablo Cody és Heather Regnier írják, miközben a produceri feladatokat Greg Berlanti, David Madden és Sarah Schecter osztják szét egymás között.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pindúr pandúrok
Sorozatok

A Pindúr pandúrok alkotója elárulta, mi volt a baj az élőszereplős feldolgozással

Próbálkoztak a Pindúr pandúrok élőszereplős feldolgozásával, de egy rész után törölték a...

Pindúr pandúrok
Sorozatok

Teljesen leálltak az élőszereplős Pindúr pandúrok-sorozat fejlesztésével a Warner Bros. TV-nél

Egyik televíziós társaság sem kér a Pindúr pandúrok élőszereplős feldolgozásából.