Főoldal Sorozatok Megjöttek az első képek a Pindúr Pandúrok főszereplőiről az élőszereplős feldolgozás forgatásáról
Sorozatok

Megjöttek az első képek a Pindúr Pandúrok főszereplőiről az élőszereplős feldolgozás forgatásáról

Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault már Pindúr Pandúrként.

356
Pindúr Pandúrok

Hivatalosan is elrajtolt a Pindúr Pandúrok című sorozat forgatása. A feldolgozáson az amerikai The CW csatorna dolgozik, ahogy arról még márciusban számoltunk be, hogy gyerekkorunk egyik népszerű rajzfilmjét élőszereplős kivitelben dolgozzák fel. A szereplők bejelentése után nem telt bele sok időbe, és a három főhőst alakító Chloe Bennet, Dove Cameron és Yana Perrault már jelmezben mutatkozik.

Maggie Kiley rendező Insagramon jelentette be, hogy a klasszikus Nickelodeon animációs rajzfilmsorozata, a Pindúr Pandúrok élőszereplős adaptáció forgatási munkálatai már elkezdődtek, forog a három testvér szuperhőskalandja. Sőt, még a sorozat hivatalos logóját is megmutatta a rajongóknak.

De természetesen ennél sokkal izgalmasabbak azok a nem hivatalos forgatási képek, amelyeken a három főszereplőt láthatjuk jelmezben. A TMZ tett közzé több forgatási képet Chloe Bennet (A S.H.I.E.L.D. ügynökei), Dove Cameron (Utódok) és Yana Perrault (Jagged Little Pill) főszereplésével készülő sorozatról. A forgatási jeleneten még Utónium professzor is feltűnik az egyik lesifotón.

Pindúr Pandúrok élőszereplős feldolgozás évekkel a rajzfilm eseményei után játszódik majd, vagyis a sorozat inkább egy folytatás lesz. A három szupercsaj felnőtt, s a kiábrándult huszonéves lányok azt nehezményezik, hogy nem volt gyerekkoruk, mert idejük nagy részében bűnözők ellen harcoltak. Most azonban egy új fenyegetés miatt újra meg kell tanulniuk csapatban dolgozni. Sziporka a Pindúr Pandúrok vezetője elfojtott szuperhős-traumától szenved, ami miatt szorongva, magányosan él. Remélhetően a sorozatban visszanyeri erejét, s újra a csajok vezetője lesz majd. Eközben Puszedli még mindig olyan sziporkázó karakter, mint régen volt. Mind Sziporka, mind pedig Csuporka esetében a külső mögött egy titkos személyiség húzódik meg, amelyek más fényben tüntetik fel őket, ahogy megismertük őket a rajzfilmekben.

A Pindúr Pandúrokkal legutóbb 2016-ban találkoztunk a Cartoon Network adón egy animációs feldolgozásban. Az adaptáció pilotját Diablo Cody és Heather Regnier írják, miközben a produceri feladatokat Greg Berlanti, David Madden és Sarah Schecter osztják szét egymás között.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pindúr pandúrok
Sorozatok

A Pindúr pandúrok alkotója elárulta, mi volt a baj az élőszereplős feldolgozással

Próbálkoztak a Pindúr pandúrok élőszereplős feldolgozásával, de egy rész után törölték a...

Pindúr pandúrok
Sorozatok

Teljesen leálltak az élőszereplős Pindúr pandúrok-sorozat fejlesztésével a Warner Bros. TV-nél

Egyik televíziós társaság sem kér a Pindúr pandúrok élőszereplős feldolgozásából.