Főoldal Sorozatok A The Crowded Room forgatása után Tom Holland egy időre visszavonul a színészkedéstől
Sorozatok

A The Crowded Room forgatása után Tom Holland egy időre visszavonul a színészkedéstől

Az Apple TV új sorozata miatt Tom Hollandnek szünetet kell tartani a színészkedésben.

593
Tom Holland

Egyre gyakoribb a színészek körében, hogy egy-egy komolyabb szerep után visszavonulnak egy időre. Néhány éve Ryan Reynolds jelentette be, hogy egy kis szünetre van szüksége, most pedig Tom Holland tart szünetet a színészkedésben, miután a jelek szerint eléggé megerőltető szerepet kapott az Apple TV+ új sorozatában.

Holland az Extrának adott új interjújában mesélt a tapasztalatokról, és elismerte, hogy a The Crowded Room forgatása “kemény időszakot” tett ki. A pszichológiai thrillerben Holland egy Danny Sullivan nevű férfit alakít (a karaktert Billy Milliganről mintázták), akit egy sokkoló bűncselekmény miatt letartóztatnak, és akinek az életét egy sor interjún keresztül vizsgálják. Holland a főszereplő alakítása mellett egyben a sorozat executive producere is.

Olyan érzelmeket fedeztünk fel, amelyeket korábban biztosan nem tapasztaltam. Ráadásul az, hogy producerként foglalkoznom kellett azokkal a mindennapi jellegű problémákkal, amelyek minden filmforgatással együtt járnak, csak még nagyobb nyomást jelentett.

Olyan érzelmeket fedeztünk fel, amelyeket korábban biztosan nem tapasztaltam.

Tom Holland

Bár elmondása szerint végül is élvezte a producerkedéssel járó új kihívását, kétségtelenül megterhelő volt a szerep.

“Nagyon élveztem, de aztán a sorozat megint csak megtört lelkileg” – folytatta. “Eljött az idő, amikor azt gondoltam, hogy ‘Szükségem van egy kis szünetre’. Eltűntem, egy hétre Mexikóba utaztam, az egyik tengerparton eltöltöttem egy kis időt, és lenyugodtam. Most pedig kiveszek egy évet, és erre a döntésre azután jutottam, hogy mennyire megterhelő volt ez a sorozat.”

Az tény, hogy Holland színészi palettája a következő néhány évre eléggé letisztult. Az egyetlen projekt szerepel a színész naptárában, az pedig egy Fred Astaire-életrajzi film, és nem tudni, hol tart jelenleg a fejlesztés, valamint a Pókember 4., amelynek forgatása valószínűleg még jó ideig nem kezdődik el. Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője februárban azt mondta, hogy az írók még csak most kezdték el papírra vetni a folytatást, Holland pedig a múlt héten megerősítette, hogy a fejlesztés szünetel “szolidaritásból” az írói sztrájk miatt.

A The Crowded Room most pénteken három epizóddal debütál az Apple TV+-on.

051023 Trailer Limited Series Crowded Room Big Image 01 big image post.jpg.slideshow large
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...