Főoldal Sorozatok A The Batman tévésorozat inkább lesz egy James Gordon Show, mint egy Gotham Central adaptáció
Sorozatok

A The Batman tévésorozat inkább lesz egy James Gordon Show, mint egy Gotham Central adaptáció

Bőven akad kérdés a The Batman sorozata körül.

176
The Batman

A Gotham Central című képregényírója, Ed Brubaker megosztotta, amit tudni lehet az HBO Maxra érkező The Batman spin-off sorozatáról. Brubaker azt is elmesélte, hogy véleménye szerint ez a sorozat inkább lesz James Gordan saját műsora, mint a beígért Gotham City rendőreiről szóló sorozat.

A Warner Bros. láthatóan bízik benne, hogy a rajongók elégedettek lesznek Matt Reevestől a DC Moziverzumról alkotott víziójával a The Batmanben, ugyanis már készül egy televízióra szánt spin-off sorozat. A sorozatot az HBO Max streamingszolgáltatón fogják majd bemutatni. Joe Barton jelenleg showrunner szerepet tölt be, miután kreatív különbségre hivatkozva távozott Terence Winter. Az is kiderült, hogy a tervek szerint a sorozat Batman „első évében” játszódik majd Gotham Cityben.

Ez azt is jelenti, hogy a Sötét lovagnak is lesz szerepe a sorozatban. Ezt hivatalosan senki sem erősítette még meg, ezért kezeljük fenntartásokkal a most kiszivárgott információkat. Még ha így is lesz, a sorozat nem Batmanről fog szólni, hiszen a műsor középpontjában Gotham City nyomozói, rendőrei állnak. Ezt korábban Matt Reeves rendező is megerősítette, hogy egy korrupt zsaru szemszögéből fogják bemutatni ezt a sorozatot.

A Gotham Central képregények írója, Ed Brubaker kapott meghívást Kevin Smith legújabb podcast műsorába, ahol megosztotta, amit eddig tud erről a sorozatról. Biztos benne, hogy Jeffrey Wright által megformált Jim Gordon kulcsfontosságú szerepet kap majd benne.

Azt gondoltam, hogy ezúttal talán tényleg megcsinálják a Gotham Centralt, ezért felkerestem egy producert, aki Matt Reeves rendezővel dolgozik, és azt mondta: „Nem, ez igazából nem egy Gotham Central feldolgozás lesz.” Arra ügyelnek, hogy nem Gotham Centralnak hívják, és inkább a film mellékszála legyen. Olyan ez, mint egy James Gordon Show.

Ed Brubaker

Elképzelhető, hogy Gordon rendőrfőnök fogja majd leleplezni a korrupt zsarukat a sorozatban. De hogy kik kapnak szerepet benne, és mikor mutatják be a sorozatot, az még a jövő kérdése. Az viszont biztos, hogy a The Batman forgatását befejezték, és kevesebb mint egy év múlva a mozikban fogják bemutatni a Robert Pattinson főszereplésével készült filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...