Wide Screen
Image default
Filmek

A The Batman nagyon sok gonosszal jöhet 2021 elején

Egyre biztosabb, hogy a sokat csúszott The Batman-film valamikor 2021-en érkezik a mozikba sok gonosztevővel.

Bruce Wayne felkötheti a gatyáját, mert a legújabb hírek szerint Matt Reeves rendező The Batman alkotása Pingvin mellett még más gonosztevővel érkezik. De ne rohanjunk annyira előre, ugyanis hivatalos a Warner Bros. még nem árulta el, hogy mikor kívánja bemutatni az alkotást, de egy jó ideje már arról pletykálnak már, hogy legkésőbb 2019 végén kezdik a forgatást.

A Forbes magazin forrása arról beszélt, hogy a film előbb kerülhet a mozikban, mint azt gondoltuk. Nem először hallunk az év végi kezdésről, ami egyre valószínűbb, hiszen a forgatókönyv már elkészült, és a stúdió tetszését is elnyerte az új történet, ami megint csak pletykákra hagyatkozva Ben Affleck írásával ellentétben teljesen új forgatókönyv szerint fog elkészülni, Deathstroke helyett Pingvin lehet a főgonosz.

A bemutató ideje nagyjából megegyezik azzal, amit a korábbi Batman részek előtt tapasztaltunk a forgatástól számított első naptól egészen a bemutató napjáig. Még a legnagyobb kasszasikereknek is elég szokott lenni 14 hónap a felkészülésre, amiben bőven jut idő a forgatásra, a marketingre és még a betervezett újraforgatásra is. Persze előfordulhat, hogy az utóbbi miatt végül mégis csúszik kicsit a film – vagy akár egy teljes évet az X-Men: Sötét Főnix esetében -, de nem annyira valószínű. Marketing szempontból sem lenne ideális, ha a The Batman bemutatója 2022-re tolódna.

Ha minden jól alakul, év végén kezdődik a forgatás, akkor tartható a két év múlva esedékes premier, de az elmúlt hónapokban annyi rossz történt a projekttel, hogy félő bármit is biztosra venni. Még az sem biztos, hogy Ben Affleck visszatér a szerepben, mert megint csak pletykák, de a hírek szerint a direktor jobb szeretne egy fiatalabb főszereplőt, mert Affleck már kiöregedett a Sötét lovag szerepből. Szigorú titoktartás előzi meg a történetet, de Reeves azt megerősítette, hogy a nem közvetlen a Frank Miller-féle Year One képregények történetét dolgozza fel filmvásznon.

Még több a témában...

2018 decemberében érkezik az Aquaman-film

Kévés Bence Mihály

Ilyen Az Igazság Ligája mozis pohár a figurákkal és a popcorn vödör

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson bejelentkezett egy Marvel-filmért

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább