Wide Screen
Image default
Filmek

A Terminátor 6. első fotója megerősítette, hogy [SPOILER] egy robot?

A napokban bemutatták az első hivatalos képet a Terminátor 6.-hoz, ami bizonyíték lehet arra, hogy az egyik főszereplő egy robot.

A napokban bemutatták az első hivatalos képet a Terminátor 6.-hoz, ami bizonyíték lehet arra, hogy az egyik főszereplő egy robot.

Figyelem! A cikk hátralévő részében a Terminátor 6.-tal kapcsolatban spoilereket olvashattok.

Tim Miller rendező már hetek óta nálunk forgatja a Terminátor franchise következő részét, amihez most Arnold Schwarzenegger is csatlakozott hétfőn. Jó hír a rajongóknak, hogy a hatodik részben nem csak Schwarzenegger tér vissza az eredeti szereplők közül, hanem Linda Hamilton (Sarah Connor) is, azonban az új trilógiának új női főszereplője lesz Mackenzie Davis alakításában. A színésznő egy Grace nevű nőt játszik a filmben, őt egy bérgyilkos-katonának jellemeztek, aki a jövőből érkezik a Földre. Ez viszont okot adott több rajongónak arra, hogy robotnak titulálják a karaktert, amit a bemutatott kép mint inkább megerősített, hiszen a szereplő karján és mellkasán a szimmetrikus hegeket véltünk felfedezni, amik aligha emberi eredetűek.

A The Terminator Fans oldalon szemtanúk arról számoltak be, hogy a forgatás alatt egy női színészt láttak, akinek fémváz teste volt. Természetesen ezt senki sem erősítette meg, de ha megnézzük a hivatalos fényképet, akkor valóban igen érdekesek azok a hegek.

A Terminátor 6. története nem ismert, de James Cameron producer elárulta, hogy a hatodik rész egy új trilógia első darabja lesz, illetve eltöröl minden részt a Terminátor 2. – Az ítélet napja után, és egy új női karakter viszi tovább a franchiset. Napjainkban játszódik a történet a mai Mexikó területén.

A rendezői székben a Deadpool 2 projekttől távozó Tim Miller foglal helyet, a kamera túloldalán pedig Mackenzie David, Diego Boneta, Natalia Reyes, Gabriel Luna, valamint a korábbi részek két főszereplője, Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton. Az egyelőre cím nélküli Terminátor 6. bemutatója 2019. november 22-én lesz az Egyesült Államokban.

Még több a témában...

Linda Hamilton örülne, ha a Terminátor: Sötét végzet után Sarah Connor már nem térne vissza

Kévés Bence Mihály

A Terminátor: Sötét végzet kulcsfontosságú jeleneteit így keltették életre a vizuális-effektek segítségével

Kévés Bence Mihály

Tim Miller soha többet nem akar James Cameron producerrel dolgozni

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat