Trónok harca

A Tales of Dunk and Egg címen egy másik Trónok harca előzménysorozaton dolgozik az HBO

Több Trónok harca is készülőben van.

Az HBO alig vetette bele magát a Trónok harca franchise következő sorozatába, egy másik követi azt. Jelentések szerint a szolgáltató Ser Duncan the Tall és Aegon V Targaryen kalandjai állnak a figyelem középpontjában a már bejelentett Targaryen Ház előzménysorozata mellett.

A Variety értesülései szerint George R.R. Martin írótól a Tales of Dunk and Egg című regény adaptációján dolgozik az HBO, ami szintén a legendás Trónok harca című sorozat eseményei előtt játszódik majd. A Tales of Dunk and Egg egy három kötetből álló regénysorozat, ami 90 évvel játszódik a fősodor előtt, Ser Duncat the Tall (Martin egyik kedvenc karaktere) és az ő segédje, Aegon V Targaryen, a Hét Királyság leendő ura.

A lap értesülései szerint a sorozat még nem kapott írót, ugyanakkor a projekt kiemelt prioritást kapott a szolgáltatónál. Ezzel párhuzamosan a már bejelentett House of the Dragon címen egy másik előzménysorozaton is dolgoznak, ami annyira meggyőzte a vezetőséget, hogy berendelték a teljes évadot belőle. Megjelenési időpontot még nem kapott a sorozat, ám várhatóan valamikor 2022-ben érkezik majd.

Más lapértesülések szerint az HBO nem tud elszakadni a szériától, ami valahol érthető. Egy felmérés szerint a finálé után nagyon sok előfizető mondta le az előfizetését. Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy a két spin-off sorozat mellett több is fejlesztés alatt áll. Az egyik megfontolandó sorozat Robert lázadásáról szól, egy olyan eseményről, amire több utalást is kaptunk a Trónok harca nyolc évados futása alatt. A Róma készítője, Bruno Heller is az írók között van, hogy az ötleteket papírra vigyék.

George R.R. Martin
Total
10
Shares
Previous Article
Godzilla vs Kong

Vasárnap érkezik a Godzilla vs. Kong előzetese, amihez egy posztert is csatoltak most

Next Article
K-S2O

Alan Tudyk nem fog visszatérni K-2SO szerepében az Andor című Disney+ sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!