Főoldal Sorozatok A Star Wars Jedi: Fallen Order főszereplőjével élőszereplős sorozaton dolgozik a Disney+?
Sorozatok

A Star Wars Jedi: Fallen Order főszereplőjével élőszereplős sorozaton dolgozik a Disney+?

Cal Kestis élőszereplős sorozatot kap a videojátékok után?

366
Star Wars Jedi: Fallen Order

Ha igazak a hírek, akkor a Disney és a Lucasfilm élőszereplős sorozat formájában mesélné tovább a Star Wars Jedi: Fallen Order című videojáték főszereplőjének, Carl Kestis történet. Feltéve természetesen, ha igazak a pletykák, az viszont biztos, hogy a nagysikerű videojáték folytatást kap hamarosan.

Cameron Monaghan kölcsönözte a hangját és róla mintázták Cal Kestis főhőst a Star Wars Jedi: Fallen Order videojátékban, és annak hamarosan megjelenő folytatásában is, miközben a rajongók régóta álmodoznak arról, hogy egyszer talán élőszereplős formában is köszönthetik a franchise új szereplőjét. A legfrissebb pletykák szerint a Disney komolyan veszi a rajongók kívánságát, mert felfigyeltek, és állítólag tervezés alatt áll a karakter saját sorozata a Disney+ streaming szolgáltatóra.

A Collider korábbi műsorvezetője, Kristian Harloff YouTube-csatornáján újságolta el, hogy értesülései szerint Kestis kalandjain alapuló sorozat van készülőben, és Cameron Monaghan már alá is írt a főszerepre. Forrásától függetlenül Harloff hangsúlyozza, hogy a hírt kezeljük erősen fenntartásokkal pletyka szinten.

Nem először olvashatunk hasonló pletykákról, Kestisről már korábban is pletykálták, hogy élőszereplős formában is bemutatkozik más készülő produkciókban, de kezeljük fenntartásokkal a hírt. A Fallen Order népszerűségét tekintve nem elképzelhetetlen, hogy a Disney/Lucasfilm felfigyelt a karakterben rejlő potenciára, és akár a tévé képernyőin is bemutatná a rajongóknak a hőst.

A videojáték eseményei A mandalóri című sorozat előtt játszódik, szóval amennyiben úgy döntenek, hogy ezt a sorozatot későbbre helyezik az idővonalban, akkor a pletykált sorozat olyan más projektekhez kapcsolódhatna, mint például a Boba Fett könyve vagy az Ahsoka. Sokat nem tudunk a videojáték folytatásáról, de az a hír járja, hogy sztorija nagyjából az Obi-Wan Kenobi idejére tehető.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...