Főoldal Sorozatok A Star Wars hivatalos portékája felfedte Az akolitus Sith mesterének nevét
Sorozatok

A Star Wars hivatalos portékája felfedte Az akolitus Sith mesterének nevét

Szokatlan nevet kapott Az akolitus Sith nagyura.

3.4k
Az akolitus
Forrás: Disney

A Disney+ Az akolitus című sorozatának egykori titokzatos, álarcos Sith mesterét az ötödik epizódban végre leleplezték, hogy kit rejtett a maszk. Bár a karakter másik alteregóját megismerhettük, a jedik hiába kérdezték, hogy ki ő, csak annyit tudtunk meg róla, hogy egyszerűen Sith-nek neveznék a jedilovagok. A napokban azonban egy hivatalos portéka leírásában olvashatjuk Mae mesterének nevét is.

Amandla Stenberg által alakított Mae Aniseya bosszúra szomjazik, amiért a jedik elrabolták gyerekkorukban testvérét. Néhány részletet már megtudtunk, de a kirakós darabja még nem állt össze, hogy pontosan mi is történt akkor, és látszólag a jedik szerepet játszottak a család tragikus sorsában. A jedik már majdnem elfogadták a tényt, hogy a különös gyilkosságok mögött Mae áll, azonban a sorozat 5. epizódja után azt érezzük, hogy az árnyékból egy álarcos harcos irányította valójában a dolgokat, majd később tanítványának fogadta.

A sokkoló leleplezés és brutális összecsapás után a Sith sisakja hamarosan megvásárolható lesz. A Hasbro Black Series replika sisakok sora jövőre egy látványos, élethű és viselhető replikával bővel Az akolitus Sith nagyurának sisakjával.

A Collider számolt be elsőként a nagy felfedezésről, hogy a sisak 1:1-es arányban megvásárolható lesz 2025-ben, a leglényegesebb információ a Sith neve volt, miszerint a The Stranger – azaz az Idegen – elnevezést használják.

star wars the black series the acolyte the stranger helmet replica 1

A Star Wars hivatalos honlapja a sorozatot a következőképpen írja le: “egy rejtélyes thriller, ami a nézőket a sötét titkok és az Erő sötét oldalával mérgezett galaxisba kalauzolja el a Köztársaság Fénykorának utolsó napjain. Egy egykori padawan újra összefog jedimesterével, hogy közösen nyomozzanak egy bűncselekmény-sorozat után, ám az erők, amelyekkel szembekerülnek, sokkal baljósabbak, mint azt valaha is gondolták”.

A nyolc epizódot számláló sorozatban Stenberg és Jung-jae mellett Carrie-Anne Moss (Mátrix), Manny Jacinto (Top Gun: Maverick), Jodie Turner-Smith (The Last Ship), Dafne Keen (Logan – Farkas), Rebecca Henderson (Végtelen matrjoska), Amy Tsang, Margarita Levieva és Charlie Barnett (Lángoló Chicago) is szerepel. Az akolitus új részeit minden szerdán hajnalban mutatja be a Disney+.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

23 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...