Főoldal Filmek A Sony eltolja a 007 Nincs idő meghalni premierjét, a Warner Bros. pedig az HBO Max mellett voksolt, és VOD-formában jön a Tom és Jerry másik két film mellett?
Filmek

A Sony eltolja a 007 Nincs idő meghalni premierjét, a Warner Bros. pedig az HBO Max mellett voksolt, és VOD-formában jön a Tom és Jerry másik két film mellett?

Már megint eltolják a 007: Nincs idő meghalni bemutatóját?

498
007 Nincs idő meghalni

Éppen ma jelentették be, hogy december 7-étől az Egyesült Királyságban forgalomba kerülhet a Pfizer and BioNTech vakcinája, s ezzel együtt megcsillant a fény az alagút végén is. Hollywood azonban nagyon óvatos, és a legújabb hírek szerint még mindig változhat a 2021-es naptár. A stúdiók még mindig mérlegelik annak lehetőségét, hogy a kasszasikereket pontosan mikor mutassák be jövőre.

A Variety értesülései szerint, a nagy stúdiók még mindig korainak gondolják a nagy blockbusterek jövő év eleji bemutatóját, bár az év vége felé közeledve várhatóan több vakcina is megkapja az engedélyt, ugyanakkor az oltóanyagok mennyisége az első félévben még korlátozott lesz. A stúdió ennek fényében inkább szeretnék eltolni a premiereket egy későbbi időpontba.

A lap konkrét példákat is hozott erre. Valószínűleg a Wonder Woman 1984 digitális bemutatója nem egy egyszeri alkalom lesz a Warner Bros. számára. A filmet december 25-én fognak bemutatni HBO Max streamingszolgáltatón, mellette néhány moziban is – köztük Magyarországon is. A lap szerint a Warner már döntött is, s Daniel Kaluuya és Lakeith Stanfield főszereplésével készült Judas and the Black Massiah életrajzi dráma, Denzel Washington kémthrillerje, a The Little Things, valamint a Tom és Jerry reboot az HBO Maxon kerül bemutatásra.

Ezzel párhuzamosan a Sony Pictures is agyal a 2021 elejére kitűzött premierek törléséről, például a Hamupipőkéről és a Morbiusról, mert állítólag a stúdió vezetői arra számítanak, a jövő évi naptár meglehetősen képlékeny még. Ennek eshet áldozatul a 007 Nincs idő meghalni is. Ne lepődjünk meg, ha a filmet ismét el fogják tolni, s valamikor csak 2021 őszén kerül a mozikba Daniel Craig utolsó 007-es küldetése.

007 Nincs idő meghalni
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események