Tom és Jerry

Chloë Grace Moretz főszereplésével befutott a Tom és Jerry élőszereplős mozi első előzetese

Egy macska-egér harcra válthatunk jegyet 2021-ben.

Tom és Jerry kalandjait senkinek sem bemutatnunk, igaz jó pár év eltelt azóta, hogy utoljára láttuk őket a képernyőn, most azonban a Warner Bros. idejét látta, ha előveszi ezt a legendás rajzfilmet, és kicsit átdolgozva újra bemutassa. Ha már napjainkban úgy is nagy népszerűségnek örvendnek a feldolgozások, tesznek vele egy próbát, természetesen élőszereplős formában. A szerepekre két világsztárt kértek fel, a rendkívül bájos és aranyos Chloë Grace Moretz kapta a főszerepet, de rajta kívül még A Hangya franchiseból ismerős Michael Peña is feltűnik a macska és az egér mellett.

A People tette közzé az első képet az adaptációból, majd nem sokkal később már az előzetest is bemutatta, amit rögtön magyar szinkronnal is megtekinthetünk az InterCom, a film hazai forgalmazójának jóvoltából.

Imádtam, hogy a karakterem sokban hasonlított Jerryre. Egy olyan lány volt, aki amit kitűzött maga elé, azt el akarta érni, de rájött, hogy az idő és az őszinteség az, ami végül érvényesülni fog.

Amennyire csak vissza tudok emlékezni, néztem a Tom és Jerry rajzfilmet. Ez egy támasz volt otthon, mikor felcseperedtem, és mindig tolongtunk, hogy lássuk, ezúttal milyen ostoba bohóckodásban lesz részünk a képernyő előtt ülve. Chloë Grace Moretz

A történetben Chloë Grace Moretz egy Kayla nevezetű esküvőszervezőt alakít, aki Jerry elfogására bérli fel Tomot. Kayla attól retteg, hogy az egér kisebb kalamajkát okoz majd az ezen a nagyon fontos esküvői összejövetelen, miután az egér New York egyik legelőkelőbb szállodáját bérelte ki magának.

A Tom és Jerry bemutatóját 2021. március 5-ére tűzték ki, természetesen a mozikban szeretnék bemutatni a családi filmet.

Total
38
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Itt Az Igazság Ligája új előzetese, de várjunk csak! Ezt láttuk nyár végén is!

Next Article

Két lemezen, rengeteg extrával érkezik a Cyberpunk 2077 dobozos kiadása

Related Posts