Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora vázlatain Rey és Kylo Ren fénykardpárbajára a franchise két legfontosabb helyszínén került volna sor

Újabb koncepciós képek jelentek meg a trilógia befejezéséről.

A Star Wars: Skywalker kora bemutatója után már kaptunk ízelítőt abból, hogy Colin Trevorrow milyen irányba szerette volna elvinni a befejezést, ám a Lucasfilm leszavazta az ötletet, s saját útra léptek. Az év elején néhány koncepciós tervvel borzolták a rajongókat, most pedig egy évvel a bemutató után újabb vázlatokat tettek közzé a filmből.

A IX. rész rendkívül megosztó volt a bemutató után, és kár lenne tagadni, hogy a folytatástrilógia jól sikerült, mert nem. A Disney érában készült filmek inkább botrányoktól voltak hangosak, és a rajongók elégedetlenségéről lehetett olvasni. Trevorrow koncepciós tervei után sokan szeretnék látni ezt a filmet, de kár lenne követelni a rendezői vágást, hiszen még azelőtt lemondtak a tervről, hogy bekapcsolták a kamerákat.

A direktor úgy képzelte el, hogy egy hatalmas csatára kerül sor Coruscanton az Első Rend és az Ellenállók között, azonban a legújabb képek szerint egy kulcsfontosságú jelenetre került volna sor a Tatuinon, méghozzá Luka Skywalker otthonában. Adam Brockbank két alternatív jelenetet is megosztott J.J. Abrams alkotásáról.

Az első terven Kylo Ren párbajra hívta volna Reyt a Tatuinon, míg a másodikon azt a momentumot látjuk, amikor Rey fénykardjával levágja Kylo Ren TIE-vadászának egyik szárnyát.

Az utóbbi jelenet végül bekerült a filmbe, csak nem a Coruscanton, hanem a sivatagi Pasaana bolygón. Úgy tűnik, hogy Trevorrow után Abrams és Chris Terrio fejében is megfordult, hogy Coruscant visszatérjen, de végül elvetették a kezdeti terveket. Trevorrow saját filmjében úgy képzelte el, hogy a bolygó az Első Rend új támaszpontja lesz, a megmaradt polgárok pedig a Jedi Templomban bújtak el.

Total
1
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája rendezői változata még R-besorolást és mozis bemutatót is kaphat?

Next Article
Rogue Squadron

Patty Jenkins a Rogue Squadron projektről mesélt, ami akár a Zsivány Egyes folytatása is lehetne?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!