Főoldal Filmek A Skywalker kora regényváltozatából tudjuk, hogy mi volt Ben Solo utolsó szavai Reyhez
Filmek

A Skywalker kora regényváltozatából tudjuk, hogy mi volt Ben Solo utolsó szavai Reyhez

A Skywalker kora bemutatója óta találgatnak a rajongók azon, hogy mi lehetett Ben utolsó szava Reyhez, amit a Disney elhallgatott a fináléban.

781
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora bemutatója óta találgatnak a rajongók azon, hogy mi lehetett Ben utolsó szava Reyhez, amit a Disney elhallgatott a fináléban.

Bár a Star Wars: Skywalker kora célja éppen az lett volna, hogy minden kérdést megválaszoljon a legendás Skywalker sorozatban, többek mégis több kérdéssel távoztak a filmről, mint mikor beültek. J.J. Abrams és Chris Terrio próbált mindent megválaszolni, és mint azt megtudtuk a premier óta, a Disney és a rendező sokban nem értett egyet, többször is újravágták a filmet, megkötötték a rendező kezét, aki ennek hangot is adott, sokszor ordibálásig fajult a vita.

https://widescreen.hu/heves-vita-folyt-j-j-abrams-es-a-disney-kozott-a-skywalker-kora-filmezese-alatt-a-disney-tobbszor-is-megvagta-a-filmet/

Az egyik legnagyobb kritika a film harmadik felvonását érte, Kylo Ren karaktere miatt, aki nem tudott többet mondani Reynek, mint hogy ’Ow’. A sasszemű nézők azonban kiszúrtak egy érdekes dolgot, hogy a forgatókönyv szerint máshogy alakult volna, és csak a Disney törölte a sorokat a filmből.

Miközben a IX. rész hamarosan megjelenik digitális és lemezes formában, előtte még megjelenik regény formájában, ami még több dolgot megválaszol majd. Tegnap már megválaszolta, hogy mi volt valójában Palpatine uralkodó a filmben, most arra adott választ, hogy Ben Solo mit mondott Reynek közvetlenül azután, hogy a lány visszahozta a halálból, és megcsókolta.

Az Erőn keresztül egy tiszta és erős hang szólt Reyhez. Mindig veled leszek – mondta Ben. [Rey] elmosolyodott. Engedd, hogy az igazság elöntsön téged. ’Senki sem tűnik el igazán.’, suttogta Rey.

Az eset után értetlenül állunk, hogy a Disney miért törölte ezeket a sorokat, hiszen Ben Solo utolsó szavai kivételesen érzelmesek voltak, miután Kylo Rentől megszabadult. Kiemelte a szeretetét és szenvedélyét, hogy mit érez a lány iránt, ami kölcsönös volt. Rey pedig Luke Skywalker korábbi szavaival élt, hiszen a ’Senki sem tűnik el igazán’ szavakat Luke mondta neki. Ez a néhány soros utalás lehetett volna Ben Solo visszatérésére is, aki miután megtért, Erő-szellemként tért volna vissza, talán Luke és Leia oldalán, de akárcsak a dialógust, úgy ezt is megváltoztathatta a Disney.

Star Wars: Skywalker kora
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

palpatine
Filmek

Palpatine visszatérésének teljes története

Tavaly A Mandalóri, idén A Rossz Osztag adott hozzá némi plusz információt...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

A Skywalker kora bemutatója után 5 évvel választ kaptunk, mit jelent Rey sárga fénykardja

Rey sárga fénykardja után hamarosan több színben is láthatjuk a Jedik fegyverét.