Skrull

A Skrullok eredetileg sokkal félelmetesebbek lettek volna a Marvel Kapitányban

Egy koncepciós terv alapján a Skrullok egy sokkal félelmetesebb megjelenést kaptak volna a Marvel Kapitányban.

Egy koncepciós terv alapján a Skrullok egy sokkal félelmetesebb megjelenést kaptak volna a Marvel Kapitányban.

Sok rajongó nem volt oda Carol Danvers bemutatásáért, a Marvel Moziverzum első női szuperhőséért, ám a Skrullok miatt biztosan jegyet váltottak a filmre. Bár a Fox érában az X-Men-filmekben láttuk az alakváltó Skrullokat, a Marvel csak tavaly tette meg, hogy bemutassa őket a filmvásznon.

A Marvel Moziverzum 4. fázis bevezetése előtt állunk, még egy részt sem mutattak be a következő fázisból, ám a Marvel Kapitány és a Pókember: Idegenben óta tudjuk, hogy a Skrullok régóta köztünk vannak, és miközben Nick Fury habzsolta az életet valaha az űr végtelenségében a S.W.O.R.D.-ok hajóján, addig Talos és néhány Skrull beépült a Bosszúállók közzé, hogy pátyolgassák a csapatot a nehéz időkben. A folytatásban pedig kiemelten fontos szerepet kapnak a Skrullok.

Amikor először láttuk képeket a Skrullokról, megjelenésük némi felháborodást váltott ki, ugyanakkor a Marvel Kapitány korai tervein egészen más köntösben mutatták volna be őket, és akárcsak a végleges formájuk, ez is nagyban eltért attól, ahogy a képregényekben ábrázolták őket. Ian Joyner erről osztott meg egy képet közösségi oldalán.

A Skrullokkal legközelebb talán az év végén érkező WandaVision-sorozatban találkozunk legközelebb, hiszen a forgatási képeken Monica Rambeau is feltűnt, akinek a S.W.O.R.D. logóját láttuk az egyenruháján.

Total
20
Shares
Previous Article
Uncharted

Ruben Fleischer rendező hivatalos, miközben Antonio Banderas lehet az Uncharted-film főgonosza

Next Article

Végre átélhetjük milyen lesz a Half-Life: Alyx

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!