Főoldal Előzetesek A Sikoly VI. utolsó előzetesében Gale Weathers közelebb kerül a halálhoz, mint valaha
Előzetesek

A Sikoly VI. utolsó előzetesében Gale Weathers közelebb kerül a halálhoz, mint valaha

Egy nappal a premier előtt befutott a Sikoly VI. utolsó nagy előzetese.

484

Egy nappal a premier előtt befutott a Sikoly VI. utolsó előzetese, amiben Gale Weathers a halállal néz farkasszemet. A Courteney Cox által alakított karakter az 1996-os Sikoly után egyetlen eredeti túlélője, akiről eddig megerősítették, hogy visszatér a folytatásban, amely március 10-én kerül a mozikba. Az előző film túlélői, Sam (Melissa Barrera) és Tara Carpenter (Jenna Ortega), valamint Chad (Mason Gooding) és Mindy Meeks-Martin (Jasmin Savoy Brown), valamint a Sikoly 4. rajongók által kedvelt karaktere, Kirby Reed (Hayden Panettiere) is visszatér, hogy felvegyék a harcot az új maszkos gyilkos ellen New York utcáin.

Néhány kritikus már megosztotta gondolatát a legújabb részről, ami az első elmondások alapján a franchise eddigi legjobb része lett, méltó folytatás, és az eddigi legkegyetlenebb mészárlással lesz dolgunk holnaptól a magyar moziban. Olyannyira véresre sikerült az új rész, hogy a legmagasabb besorolást kapta a film, így a hazai mozik csak este 10 óra után játszhatják a filmet. Hogy fokozzák az érdeklődést, a Paramount Pictures egy utolsó trailert mutatott be a filmhez, amiben természetesen helyet kaptak a kritikusok dicsérő szavai is.

“Talán ezúttal győzni fog” – siránkozik Sam, miközben a trailer új és ismerős felvételeket mutat, ahogy a Ghostface tombol Manhattanben. Ahogy a trailer még többet elárul Gale legelső telefonbeszélgetéséről a gyilkossal, úgy tűnik, Samnek igaza lehet abban, hogy ezúttal győzni fog a gyilkos, mivel a riporternő a földön találja magát, miközben Ghostface egy késsel próbálja megölni.

A filmhez később kaptunk egy rövid leírást, miszerint “A legutóbbi Ghostface-gyilkosságok után a négy túlélő maga mögött hagyja Woodsborót, hogy új fejezetet kezdjenek az életükben. A Sikoly 6.-ban Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Hayden Panettiere (Kirby Reed), és Courtney Cox (Gale Weathers) visszatérnek a korábbi szerepükben, hozzájuk csatlakozik Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra és Samara Weaving”.

A franchise eredete 1996-ra nyúlik vissza az első film debütálásával, a slasher sorozat azóta is folyamatosan ontja magából a folytatásokat. A franchise első négy filmjét a néhai Wes Craven rendezte, de a tavalyi ötödik rész rendezői Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett voltak, akik visszatérnek a hatodik részre. James Vanderbilt és Guy Busick forgatókönyvírók, akik a 2022-es Sikoly írói, szintén visszatértek a legújabb filmhez.

Sikoly VI. (X) március 9-től látható a bevállalós mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...