Főoldal Filmek A Sikoly VI. tévészpotjában a Ghostface ijesztgeti főhőseinket
Filmek

A Sikoly VI. tévészpotjában a Ghostface ijesztgeti főhőseinket

A Sikoly rajongói kaptak egy izgalmas új szpotot a hétvégi nagy előzetes előtt.

472
Sikoly 6.
Forrás: Spyglass Media Group

A Sikoly VI. jegyértékesítés már elindult az Egyesült Államokban, ennek apropóján pedig a Paramount Pictures és a Spyglass Media bemutatott néhány új posztert, illetve egy rövid kis tévészpotot is a hétvégi Super Bowl nagy előzetese előtt. A most közzétett videóban többnyire eddig még nem látott felvételeket láthatunk.

Az egyperces Big Game TV spot az izgalomra ment rá, amikor az előző film egyik túlélője, Mindy Meeks (Jasmin Savoy Brown) egy két épület között elhelyezett létrán próbál megmenekülni a Ghostface maszkos gyilkostól. A rövid kis videóban újra láthatjuk a Sikoly 4. rajongói kedvencét, Kirby Reedet (Hayden Panettiere), valamint a visszatérő Gale Weathers-t (Courteney Cox). Már voltak arra utaló jelek, hogy a franchise oszlopos tagja talán nem éli túl a következő találkozót, és látva a legújabb jeleneteket, egyre kisebb az esélye, hogy épségben megússza a mostani kalandot.

A filmhez később kaptunk egy rövid leírást, miszerint “A legutóbbi Ghostface-gyilkosságok után a négy túlélő maga mögött hagyja Woodsborót, hogy új fejezetet kezdjenek az életükben. A Sikoly 6.-ban Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Hayden Panettiere (Kirby Reed), és Courtney Cox (Gale Weathers) visszatérnek a korábbi szerepükben, hozzájuk csatlakozik Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra és Samara Weaving”.

A franchise eredete 1996-ra nyúlik vissza az első film debütálásával, a slasher sorozat azóta is folyamatosan ontja magából a folytatásokat. A franchise első négy filmjét a néhai Wes Craven rendezte, de a tavalyi ötödik rész rendezői Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett voltak, akik visszatérnek a hatodik részre. James Vanderbilt és Guy Busick forgatókönyvírók, akik a 2022-es Sikoly írói, szintén visszatértek a legújabb filmhez.

Sikoly VI. 2023. március 9-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...