Főoldal Előzetesek A Sikoly VI. durva előzetese már magyar szinkronnal is elérhető
Előzetesek

A Sikoly VI. durva előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

A legkegyetlenebb Ghostface maszkos gyilkos ezúttal New Yorkban vadászik áldozataira.

60

A Paramount Pictures még január közepén mutatta be a Sikoly VI. első nagy előzetesét. Akárcsak a teaser előzetesben, New York Cityben garázdálkodik a Ghostface és most először láthatjuk a nagy visszatérőt: Hayden Panettiere karakterét a Sikoly 4-ből.

A hatodik rész a legutóbbi Ghostface-gyilkosságok négy túlélőjét követi, akik maguk mögött hagyják Woodsborót, hogy új fejezetet kezdjenek életükben. A franchise ikonikus szereplői közül ezúttal csak Courteney Cox tér vissza, valamint Jenna Ortega, Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding a 2022-es folytatásból. Az új szereplők között van Samara Weaving, Dermot Mulroney, Tony Revolori, Josh Segarra, Liana Liberato és Jack Champion.

Panettiere a 2011-es Sikoly 4-ben Kirby Reedet alakította, akiről sokáig azt hittük, hogy meghalt, majd a 2022-es filmben kaptunk egy kis utalást a karakterre. Egy rövid időre látható volt Kirby az egyik fényképen, amivel megerősítették a készítők, hogy még életben van, miután túlélte a Ghostface-szel való összecsapását.

A sok visszatérő és belépő mellett viszont hiányozni fog a franchise ikonikus alakja, Neve Campbell karaktere, Sidney Prescott. Campbell 2022 júniusában elárulta, hogy elégedetlen volt a hatodik részhez kapott szerződéssel, ezért inkább megköszönte, s visszautasította, hogy szerepeljen a Sikoly 6. részében.

https://youtu.be/aDzTDLTQBi8

A filmhez később kaptunk egy rövid leírást, miszerint “A legutóbbi Ghostface-gyilkosságok után a négy túlélő maga mögött hagyja Woodsborót, hogy új fejezetet kezdjenek az életükben. A Sikoly 6.-ban Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Hayden Panettiere (Kirby Reed), és Courtney Cox (Gale Weathers) visszatérnek a korábbi szerepükben, hozzájuk csatlakozik Jack Champion, Henry Czerny, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Tony Revolori, Josh Segarra és Samara Weaving”.

A franchise eredete 1996-ra nyúlik vissza az első film debütálásával és a slasher sorozat azóta is folyamatosan ontja magából a folytatásokat. A franchise első négy filmjét a néhai Wes Craven rendezte, de a tavalyi ötödik rész rendezői Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett voltak, akik visszatérnek a hatodik részre. James Vanderbilt és Guy Busick forgatókönyvírók, akik a 2022-es Sikoly írói, szintén visszatértek a legújabb filmhez.

Sikoly VI. 2023. március 9-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Argylle: A szuperkém
Előzetesek

A Kingsman rendezője nem spórolt a sztárokkal – az Argylle: A szuperkém előzetesében Dua Lipa elcsavarja Henry Cavill fejét

Kibújt a macska a zsákból, bemutatták az Argylle: A szuperkém őrületes előzetesét,...

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Magyarul is megnézheted a véres játékok kezdetét Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második előzetesében

Nézd meg magyar szinkronnal Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája második...

Marvelek
Előzetesek

A Marvelek harmadik előzetese már magyar szinkronnal is elérhető

Nézd meg a Marvelek új előzetesét magyar szinkronnal.

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája
Előzetesek

Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája új előzetese bemutatja Panem disztópikus világát

Rachel Zegler és Tom Blyth életükkel daccol Az éhezők viadala: Az énekesmadarak...