Főoldal Sorozatok A She-Hulk Disney+ sorozat bemutathatja Bruce Banner egy sokkal fiatalabb alakját is
Sorozatok

A She-Hulk Disney+ sorozat bemutathatja Bruce Banner egy sokkal fiatalabb alakját is

Pletykák szerint Bruce Bannert fiatalként is megismerjük.

329
She-Hulk

Bruce Banner szerepéről mindössze annyit sikerült megtudnunk eddig, hogy Mark Ruffalo visszatér szerepében a She-Hulk-sorozatban, azonban a legfrissebb hírek szerint egy visszaemlékezésben, akár még a karaktert is nagyon fiatalon is láthatjuk. Bár a Marvel Studios hivatalosan még nem erősítette meg, hogy szerepet osztanak-e Hulknak a sorozatban. Mindössze a színész hintette el, hogy folyik a tárgyalás a szerepről.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

Banner jelenlétének azért is lehet nagy jelentősége a sorozatban, hiszen a képregényekben Jennifer Walters egy ügyvédet játszik, aki Hulkhoz hasonló erőre tesz szert, miután vérátömlesztést kap unokatestvérétől, Bruce Bannertől. Szóval logikus döntés lenne, ha a sorozatban Raffalo újra Hulk lenne. A The Direct birtokába került információk szerint nemcsak az ismert Zöld Góliát, hanem a karakter egy sokkal fiatalabb énje is szerepet kap, nagyjából egy tíz éves Bannert látunk majd a képernyőn.

Ha mindez igaz, akkor vélhetően egy visszaemlékezésben megmutatják, amikor Banner és kis unokahúga, Jennifer gyerekként találkozik egymással. Ez azt is jelentheti egyben, hogy a korábbi hírekkel ellentétben Banner fontos szerepet kap a sorozatban, amiben akár még bántalmazó édesapjáról is látunk felvételt – akárcsak a 2003-as Ang Lee feldolgozásban készült Hulk-filmben.

A She-Hulk-sorozat főszerepét végül nem Alison Brie kapta, hanem a Sötét árvák főszereplőjét alakító Taiana Maslany. A rendezői teendőket pedig a Felhőtlen Philadelphia, a Halott vagy, és a jövőre érkező Marry Me alkotásokat is jegyző Kat Coiro kapta meg. A forgatást jövő év elejére időzítették, a bemutatóra valamikor 2022-ben kerül sor a Disney+ streamingszolgáltatón.

She-Hulk
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.