Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája

A Shang-Chi sztárja, Simu Liu reagált a Disney CEO kijelentésére: „Nem kísérleti nyulak vagyunk.”

A Disney elnök-vezérigazgató ellentmondásos nyilatkozat nem tetszett Sima Liunak.

Bár a Disney azt állítja, hogy a két esetnek nincs egymáshoz köze, hogy a Free Guy című filmtől kezdve az új filmeket csak a mozikban mutatják be, köztük már a szeptember elején érkező Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját, valamint az Örökkévalókat is, de sokak szerint Scarlett Johansson esete áll az ügy mögött. A színész beperelte a stúdiót, amiért a Fekete Özvegy Premier Access formában is elérhető volt a megjelenés napján.

Az eset után a Disney ügyvédje több alkalommal is reagált Johansson kijelentéseire, majd az elnök-vezérigazgató is nyilatkozott. Bob Chapek azonban ellentmondásos nyilatkozatot adott, s ezt sokan nem nézték jó szemmel. Simu Liu reagált Chapek azon kijelentésére, hogy a Marvel Moziverzum következő alkotásai moziexkluzívan lesznek.

Liu azután osztotta meg gondolatait közösségi oldalán, hogy Chapek a közelmúltban kifejtette gondolatát a delta variáns terjedésével kapcsolatban és hogy miért nem kap Premier Access megjelenést a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, ahogy a Fekete Özvegy. Chapek erre a kérdésre csak annyit felelt, hogy valójában egy érdekes kísérlet lesz számukra ez most, hogy 45 nappal eltolják az online premiert a mozik javára. A színész nem így látja a dolgot, más véleményen van az esetről.

Nem kísérleti nyulak vagyunk. Mi vagyunk esélytelenebb fél, az alábecsültek. Ugyanakkor mi törjük át a plafont. Mi vagyunk a kultúra és az öröm ünnepe, ami erősödni fog egy küzdelmes év után. Mi vagyunk a meglepetés. Kiba**ottul fel vagyok tüzelve, hogy szeptember 3-án történelmet írjuk [az első ázsiai szuperhősfilmmel]. Csatlakozzatok hozzánk.

Chapek megjegyezte, hogy a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című film bemutatója fontos információval szolgál majd számukra, hogy mi tévők legyenek a hátralévő címeknél. A Disney eredetileg úgy tervezett, hogy egy sokkal egészségesebb színházi közegben mutatják be a filmeket. Chapek szerint a probléma a forgalmazási megállapodásokkal és az utolsó pillanatban történő változások gyakoriságával függ össze.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája kizárólag a mozikban kerül bemutatásra szeptember 3-án, majd pedig 45 nappal később elérhető lesz a Disney+ streamingszolgáltató előfizetőinek is, s mindezt felár nélkül. A filmet hazánkban szeptember 2-án fogják majd bemutatni a mozikban.

Total
9
Shares
Previous Article
Free Guy

Túlszárnyalja a várakozásokat a Free Guy, miközben még rosszabb helyzetben a The Suicide Squad

Next Article
Dűne

A Dűne folytatásában Zendaya karaktere, Chani lesz a protagonista, feltéve, ha elkészül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!