Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

A San Diego-i Comic-Con után a Marvel Studios online is bemutatta az Infinity Saga előzetesét

Kevin Feige még nyáron a San Diego-i Comic-Conon mutatta be az Infinity Saga előzetesét, azonban online csak most tették elérhetővé.

Kevin Feige még nyáron a San Diego-i Comic-Conon mutatta be az Infinity Saga előzetesét, azonban online csak most tették elérhetővé.

Egy év kihagyás után idén nyáron a Marvle Studios visszatért a Hall H terembe, ahol rendszerint a legnagyobb varázslatok történnek a San Diego-i Comic-Conon. Tűzijátékból idén sem volt hiány, ugyanis ott jelentették be a Marvel Moziverzum teljes 4. fázisát, de a jövőn kívül nagy hangsúlyt kapott az elmúlt 10 évből az első három fázis is, amit korábban Kevin Feige Infinity Saga-ra keresztelt.

Amit korábban is pletykálták már, Feige végre megerősítette nyáron, hogy az Infinity Saga gyűjtői kiadása olyan extra és törölt jeleneteket fog tartalmazni a korábbi filmekből, amiket eddig nem láthattak a rajongók – ahogy Feige fogalmazott, kínosabb videókat is. A szerencsések már látták az Infinity Saga előzetesét nyáron, amit most online is elérhetővé várt a trailer, ami mi mással is kezdődhetne, mint Vasember kovácsolásával, ahogy megépítette a Vasember páncél első prototípusát a barlangban, majd Tony megszólal, “Kezdjük az elejéről”. Ezután feltűnik Amerika Kapitány, Thor, A galaxis őrzői, Doctor Strange és a Bosszúállók többi tagja is, a videó közepén Vízió azt részletezi, hogy mennyire csodálatos a csapatmunka, miközben a legemlékezetesebb pillanatokat idézik meg az elmúlt évekből, Thanos felemelkedését és a sorsdöntő csettintést a Bosszúállók: Végjáték fináléjából. A kört Tony Stark zárja, aki felhívja a figyelmet, hogy „Micsoda Világ! Univerzum – most már.”

Pontos megjelenést nem kaptunk az Infinity Saga-hoz, bár Kevin Feige a napokban megerősítette, hogy még év vége előtt megjelenik majd a gyűjtői kiadás sok extra tartalommal.

Infinity Saga

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat