Infinity Saga

A San Diego-i Comic-Con után a Marvel Studios online is bemutatta az Infinity Saga előzetesét

Kevin Feige még nyáron a San Diego-i Comic-Conon mutatta be az Infinity Saga előzetesét, azonban online csak most tették elérhetővé.

Kevin Feige még nyáron a San Diego-i Comic-Conon mutatta be az Infinity Saga előzetesét, azonban online csak most tették elérhetővé.

Egy év kihagyás után idén nyáron a Marvle Studios visszatért a Hall H terembe, ahol rendszerint a legnagyobb varázslatok történnek a San Diego-i Comic-Conon. Tűzijátékból idén sem volt hiány, ugyanis ott jelentették be a Marvel Moziverzum teljes 4. fázisát, de a jövőn kívül nagy hangsúlyt kapott az elmúlt 10 évből az első három fázis is, amit korábban Kevin Feige Infinity Saga-ra keresztelt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Amit korábban is pletykálták már, Feige végre megerősítette nyáron, hogy az Infinity Saga gyűjtői kiadása olyan extra és törölt jeleneteket fog tartalmazni a korábbi filmekből, amiket eddig nem láthattak a rajongók – ahogy Feige fogalmazott, kínosabb videókat is. A szerencsések már látták az Infinity Saga előzetesét nyáron, amit most online is elérhetővé várt a trailer, ami mi mással is kezdődhetne, mint Vasember kovácsolásával, ahogy megépítette a Vasember páncél első prototípusát a barlangban, majd Tony megszólal, “Kezdjük az elejéről”. Ezután feltűnik Amerika Kapitány, Thor, A galaxis őrzői, Doctor Strange és a Bosszúállók többi tagja is, a videó közepén Vízió azt részletezi, hogy mennyire csodálatos a csapatmunka, miközben a legemlékezetesebb pillanatokat idézik meg az elmúlt évekből, Thanos felemelkedését és a sorsdöntő csettintést a Bosszúállók: Végjáték fináléjából. A kört Tony Stark zárja, aki felhívja a figyelmet, hogy „Micsoda Világ! Univerzum – most már.”

Pontos megjelenést nem kaptunk az Infinity Saga-hoz, bár Kevin Feige a napokban megerősítette, hogy még év vége előtt megjelenik majd a gyűjtői kiadás sok extra tartalommal.

Infinity Saga

Total
1
Shares
Previous Article
X-Men

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel megerősítette, hogy ki a legerősebb mutáns

Next Article

Új tartalmakkal bővül a Code Vein demója

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!