x
Close


Közelgő események

Filmek

Kevin Feige szerint eddig nem látott, kínosabb Marvel Studios jeleneteket is bemutatnak hamarosan

A Marvel Studios elnöke szerint hamarosan nyilvánosságra hozhatják a forgatási bakikat és „kínosabb” jeleneket.

Kevin Feige szerint eddig nem látott, kínosabb Marvel Studios jeleneteket is bemutatnak hamarosan
  • Publishedaugusztus 10, 2019

A Marvel Studios elnöke szerint hamarosan nyilvánosságra hozhatják a forgatási bakikat és „kínosabb” jeleneket.

Egyre gyakoribb, hogy a nagy költségvetésű filmek külön bakiparádéval örvendeztetik meg a rajongókat, azonban a Marvel Studios mindeddig kerülte ezeket a kiadásokat, s a törölt, kínosabb, az úgynevezett geg videókat eddig féltve őrzött helyen tárolták. Kevin Feige szerint, azonban ezen változtatni szeretnének, s hamarosan bemutathatják a Marvel Moziverzum bakiparádéját, ami akár az elmúlt évtizedet is egybefoglalhatja.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az Empire Magazine készített interjút a Marvel Moziverzum frontemberével, aki elárulta, hogy a rajongók rövidesen olyan felvételek birtokába jutnak, amiket a stúdió eddig igyekezett elzárni előlük. Ehhez csak annyi kell, hogy kiadják az Infinity Saga névre keresztelt díszdobozos kiadást az összes filmmel.

Ha nagy dolgot csinálunk, egy Infinity Saga nagyszabású kiadást, akkor talán ezeket is tartalmazni fogja. Feltételezem, hogy ha pénzt adsz egy ilyen kiadásért, akkor annak tartalmaznia kell mindent. És többet annál, mint egy pár nagyon, nagyon félre sikerült jelenetet. Szeretem megosztani azokat a jeleneteket. Amikor valami olyan dolog akad kezünkbe, amit szeretünk, és amit nem volt egyszerű kivágni, de a film számára az volt a legjobb út, akkor ez egy nagyszerű lehetőség, hogy azt mondjuk: „Ki fogjuk adni.” Ez nem olyan, amit senki sem fog látni. Vannak dolgok, amik véleményünk szerint senkinek sem szabad látnia. Úgy hiszem, nemrég éppen ezt vitattuk meg, hogy elkezdenénk megmutatni azokat a pillanatokat, amikre kevésbé vagyunk büszkék.

Feige nem árulta, hogy mely pillanatokra kevésbé büszkék az elmúlt 10 évből, de talán hamarosan megnézhetünk egy összeállítást, hogy milyen kínos pillanatok születtek, és az egyes snittek között mennyire jól szórakoztak a színészek.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=”Kevin Feige”]Vannak olyan dolgok, amelyek még mindig előjönnek a Star Wars-trilógia esetében is, mint például a Tosche állomáson játszódó jelenet. Ez nem nagyszerű, igazság szerint nem is szabadott volna belekerülnie a filmbe, de szeretem látni. Tetszik, ahogy felvették, hogy létezik és megnézhetjük. Tehát általában szeretjük ezeket a dolgokat kiadni. Vannak dolgok, amiket túlságosan megalázónak gondoltunk megmutatni, de úgy gondolom, hogy hamarosan kiadjuk majd ezeket is.[/penci_blockquote]

A Bosszúállók: Végjáték már elérhető digitális formában, augusztus 13-ától pedig már lemezes Blu-ray és DVD kiadásban is megvásárolható lesz világszerte. A kérdés már csak az, hogy mikor fogják kiadni az Infinity Saga-ra keresztelt kiadást, ami a Marvel Moziverzum eddig alkotásai mellett a kivágott jeleneteket is tartalmazni fogja.

Bosszúállók: Végjáték

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.