Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige megerősítette, hogy év végén érkezik a The Infinity Saga gyűjtői kiadás extra jelenetekkel

Ahogy arról már korábban is hallani lehetett, a Marvel Studios a The Infinity Saga gyűjtői kiadását tervezi kiadni, törölt és extra jelenetekkel.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige jelentette be a nagy hírt, miszerint érkezik a The Infinity Saga díszdobozos kiadása még valamikor az év vége előtt. A Marvel Moziverzum korábbi részeit tartalmazó kiadás többek között eddig nem látott extra és törölt jeleneteket is tartalmazni fog az elmúlt 10 év filmjeiből – ezt az egészet Feige csak Marvel Vault névre keresztelte.

A bejelentésre péntek este a Szaturnusz-díjátadón került sor, ahol Feige köszönetet mondott az elhunyt Stan Leenek – egyszerűen csak Az Embernek nevezte a Marvel képregények atyját –  és valamennyi Marvel Studios dolgozónak, végső soron a rajongókhoz intézett kedves szavakat, akik nélkül nem jöhetett volna létre a Marvel Moziverzum.

A rendezvényt egy Vasember végi stáblista utáni jelenet alternatív változatával zárták, melyben Samuel L. Jackson nyíltan beszélt a mutánsokról és a radioaktív rovarcsípésről. Nyilvánvalóan a kijelentésben egyfelől a Disney és a 20th Century Fox házasságra céloztak, vagyis hogy a Marvel Studios szert tett az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterek filmes jogaira, másrészről a Sony Pictures és a Marvel Studios közös munkájára, hogy rövid időre Pókember is Bosszúálló lehetett.

Több információt nem kaptunk a The Infinity Saga díszdobozos kiadásáról, hogy mikor fogják megjelentetni, s hogy mi mást tartalmaz még a gyűjtői kiadás.

Kevin Feige

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon