Wide Screen
Image default
Filmek

A Russo testvérek szerint Pókembernek szüksége van a Marvel Studiosra

A Bosszúállók: Végjáték rendezői szerint a Sony Pictures nagy hibát követ el, ha a Marvel Studios nélkül folytatja Tom Holland-féle Pókembert.

A Bosszúállók: Végjáték hatalmas sikere után Anthony és Joe Russo rendezők nyugdíjba vonultak a Marvel Studiostól, bár ahogy azt egy korábbi cikkben elárulták, remélik, hamarosan újra Marvel-filmet forgathatnak. A rendezők értetlenül állnak a Sony döntése előtt, hogy a stúdió miért gondolja azt, hogy a Marvel nélkül képes Pókember-filmet forgatni, hiszen kétszer már kudarcot vallottak. Augusztusban robbant a bomba, miszerint a Disney és a Sony Pictures nem tudott megegyezni az anyagiakról, ezért bontották a közös rendezésről szóló egyezséget.

Russoék korábban kifejtették, hogy a döntés nem lepte meg őket, mindeközben mennyire hálásak a stúdióknak, hogy Tom Holland főszereplésében három alkalommal készíthettek közös filmet Pókemberrel, majd két önálló résszel is gazdagodott a Marvel Moziverzum. Joe Russo egészen szigorú kijelentést tett, nem érti, hogy a Sony miből gondolja, hogy Kevin Feige nélkül tud Pókember-filmet forgatni:

Hátra lépve és próbálok objektív lenni, amennyire csak lehetséges, de azt gondolom, hogy a Sony részéről tragikus hibát követtek el, amikor úgy gondolták, hogy Kevin nélkül is képesek lesznek sikeres történeteket mesélni. Szerintem nagy hibát követtek el.

Russoék bármennyire is a rajongók kedvencei, sajnos nem övék a végső szó, nem rajtuk múlik, hogy Pókemberrel mi lesz a jövőben. A Sony korábban úgy fogalmazott, hogy Pókember előtt bezárták az ajtót, azonban a napokban bennfentes források arról számoltak be, hogy a Sony meggondolta magát, s egy új szerződést tett le a Disney asztalára.

Pókember

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon