Wide Screen
Image default
Filmek

A Russo testvérek elárulták, hogy ki az az egyetlen X-Men, aki túlélte volna Thanos csettintését

A Bosszúállók: Végjáték rendezői elárulták egy interjúban, hogy melyik az az egyetlen X-Men karakter, aki nem porladt volna el Thanos csettintése által.

A Bosszúállók: Végtelen háború számos karakter halálával végződött, amikor Thanos a Végtelen Kövek erejével élőlényeket nem kímélve megfelezte az univerzumot, s ezzel szeretett hőseink közül is sokan odalettek. A Marvel Studios akkor még nem birtokolta az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karaktereit – hiszen a Disney és 21th Century Fox felvásárlás csak 2019 elején ért végett – de mi történt volna velük, ha már ők is a Marvel Moziverzum részei lettek volna?

Nemrégiben egy Anthony Ruso rendezővel készített interjú alatt megtudtuk, hogy amennyiben testvérével engedélyt kaptak volna arra, hogy a mutánsok is szerepeljek a nagyszabású fináléban, akkor mindössze egyetlenegy X-Men élte volna túl Thanos megtizedelését.

Szerettem volna látni, ahogy a szenvedélyesen heves Rozsomák rátámad Thanosra.

Anthony Russo

Rendkívül szórakoztató lett volna látni, ahogy Rozsomák a Föld legnagyobb hőseivel karöltve az Őrült Titán seregére támad a Bosszúállók: Végjátékban, és mint tudjuk, a rendezők nem először mutatnak érdeklődést Rozsomák iránt. A rendezőpáros korábban már elárulta, imádják a Marvel képregényét, és nagyon szívesen visszatérnek majd a Marvel Studioshoz, ha Loganről szeretnének filmet készíteni.

Farkas

Még több a témában...

KRITIKA: Bosszúállók

Orosz Ferenc

A Pókember 3. forgatása is csúszhat a járvány miatt

Kévés Bence Mihály

Fényképek Scarlett Johansson jelmezpróbájáról, amikor először próbálta fel a Fekete Özvegy-jelmezt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon