Bosszúállók

A Russo testvérek elárulták, hogy ki az az egyetlen X-Men, aki túlélte volna Thanos csettintését

A Bosszúállók: Végjáték rendezői elárulták egy interjúban, hogy melyik az az egyetlen X-Men karakter, aki nem porladt volna el Thanos csettintése által.

A Bosszúállók: Végjáték rendezői elárulták egy interjúban, hogy melyik az az egyetlen X-Men karakter, aki nem porladt volna el Thanos csettintése által.

A Bosszúállók: Végtelen háború számos karakter halálával végződött, amikor Thanos a Végtelen Kövek erejével élőlényeket nem kímélve megfelezte az univerzumot, s ezzel szeretett hőseink közül is sokan odalettek. A Marvel Studios akkor még nem birtokolta az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karaktereit – hiszen a Disney és 21th Century Fox felvásárlás csak 2019 elején ért végett – de mi történt volna velük, ha már ők is a Marvel Moziverzum részei lettek volna? [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Nemrégiben egy Anthony Ruso rendezővel készített interjú alatt megtudtuk, hogy amennyiben testvérével engedélyt kaptak volna arra, hogy a mutánsok is szerepeljek a nagyszabású fináléban, akkor mindössze egyetlenegy X-Men élte volna túl Thanos megtizedelését.

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Anthony Russo”]Szerettem volna látni, ahogy a szenvedélyesen heves Rozsomák rátámad Thanosra.[/penci_blockquote]

Rendkívül szórakoztató lett volna látni, ahogy Rozsomák a Föld legnagyobb hőseivel karöltve az Őrült Titán seregére támad a Bosszúállók: Végjátékban, és mint tudjuk, a rendezők nem először mutatnak érdeklődést Rozsomák iránt. A rendezőpáros korábban már elárulta, imádják a Marvel képregényét, és nagyon szívesen visszatérnek majd a Marvel Studioshoz, ha Loganről szeretnének filmet készíteni.

Farkas

Total
7
Shares
Previous Article
X-Men: Sötét Főnix

A Sötét Főnix lett minden idők legkevesebb bevételét hozó X-Men-filmje

Next Article

Nézzük a banánok paradicsomát!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!