Wide Screen
Filmek

A Russo testvérek nem készítenek újabb Marvel-filmeket

Anthony és Joe Russo egy interjúban elárulta, hogy egy időre biztosan elköszönnek a Marvel Moziverzumtól, nem készítenek újabb Marvel-filmet.

Anthony és Joe Russo egy interjúban elárulta, hogy egy időre biztosan elköszönnek a Marvel Moziverzumtól, nem készítenek újabb Marvel-filmet.

Miközben a Marvel Studios a mai napon bemutatott Bosszúállók: Végjátékkal lezárja a Marvel Moziverzum első évtizedét, addig Kevin Feige és a stúdiónak már kész tervei vannak a következő évekre is, azonban ezeket még nem jelentették be, majd valamikor nyár folyamán derül fény a következő fázisra, melyben biztosan érkezni fog A galaxis őrzői vol. 3., a Doctor Strange 2., a Fekete Özvegy önálló film, a The Eternals, a Shang-Chi és a Fekete Párduc 2. is.

A Bosszúállók: Végjáték bemutatója után a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy az elismert rendezőpáros részt vesz-e a jövőben a Marvel Moziverzum életében, készítenek-e még filmeket, esetleg kreatív tanácsokkal ellátják-e a stúdiót. Sajnos azonban Anthony Russo szomorú hírrel szolgált a GamesRadar lapnak, miszerint egyelőre nem tervezik, hogy visszatérnek a szuperhősök világába.

Ez a mi végjátékunk is, legalábbis egy időre. Nem tervezünk több Marvel-filmet készíteni.

Anthony Russo

Ugyanakkor a Russo testvérek előtt teljesen nem zárul be a kapu, a stúdió nyitva hagyja előttük az ajtót, így bármikor viszont láthatjuk még a párost a jövőben, s a Marvellel közösen akár újabb nagyszerű alkotást készíthetnek:

Bizonyára megtörténhet a jövőben. Csodálatos munkakapcsolatunk van [a Marvel Studios kiadóval] és nagy szenvedélyünk, amit csinálnak.

A mai naptól világszerte minden moziban játsszák a Bosszúállók: Végjátékot, amely már első napján egy rekorddal nyitott a mozik kasszái előtt, hétvégén pedig újabb rekordot tudhat magáénak, miután az Egyesült Államokban is vetíteni kezdik.

Spoilermentes kritikánkat már olvashatjátok a Bosszúállók: Végjátékról az oldalon.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

A Deadpool készítője egy megtépett Mickey egérrel ostorozza a Disneyt, amiért még nem készült el a harmadik rész

Kévés Bence Mihály

Tom Holland melyik karaktert fogja játszani a What If…? animációs Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat