A producer szerint Chris Pine nélkül is lesz Star Trek 4

A Star Trak 4. hiába vesztette el mindkét vezető karakterét, Chris Pine és Chris Hemsworth személyében, a film még attól elkészül.

A Star Trak 4. hiába vesztette el mindkét vezető karakterét, Chris Pine és Chris Hemsworth személyében, a film még attól elkészül.

Az ember azt gondolná egy ilyen bejelentés után, hogy a franchise halálra van ítélve, hiszen nem egy, hanem rögtön két vezető karakter is kiszáll a Star Trek 4. rész munkájából, azonban az egyik producer úgy vélekedik az esetről, hogy aggodalomra semmi ok, így is megcsinálják a folytatást.

Lassan már két hete, hogy felröppent a hír, miszerint a Star Trek 4.-ből mind Chris Pine, mind Chris Hemsworth kimarad, miután tárgyalásaik kudarcba fulladtak a stúdióval, egyszerűen nem tudtak megegyezni a bérekről, ezért kiszállnak a filmszéria következő részéből. A bejelentés után több rajongó is a fejéhez kapott, hogy Kirk százados (Chris Pine) elvesztésével mi lesz a franchise-zal, azonban Adi Shanker producer szerint a színészek elvesztése nem ad okot az aggodalomra, tudtuk meg a Screen Rant-nek adott interjúból:

Pine és Kirk elvesztése nem nagy dolog, és még jól is elsülhet. A színészek nem, csak a történet számít. Ez az univerzum lehetőséget biztosít arra, hogy valami mást csináljunk, és bátrán menjünk oda, ahol eddig nem jártunk.

Még a szomorú hír előtt úgy hírlett, hogy a folytatás az apa és fia kapcsolatára fókuszál majd, melybe visszatér Kirk kapitány apja Chris Hemsworth személyében, és közös kalandra indulnak együtt. Ezt az ötletet most el kell vetniük a készítőknek, hiszen egyik színész sem tűnik fel a negyedik részben, bár még új színészeket is kereshetnek a szerepekre, de a legvalószínűbb, hogy átírják a forgatókönyvet.

A franchise fennállásának ez lesz az első olyan epizódja, amit női rendezőre bíznak. A Jessica Jones rendezője, S.J. Clarkson rendezőnőt kérték fel a filmkészítésre, miközben a forgatókönyvet egy női párosra, J.D. Payne és Patrick McKay írókra bízták, de még a főgonosz szerepét is egy női karakter tölti majd be. A filmet természetesen J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot finanszírozza majd, aminek forgatása valamikor 2019 tavaszán indul.

Total
3
Shares
Previous Article
Matt Smith

A Doctor Whoból ismert Matt Smith is csatlakozott a Star Wars: Episode IX szereplőihez

Next Article
Star Wars: Episode IX

Egy teljesen új helyszínre megyünk a Star Wars: Episode IX-ben

Related Posts